Μανούσος Πανόπουλος: “Για την αξιοπιστία των τοπικών γκάλοπ”

.
Για την αξιοπιστία των τοπικών γκάλοπ.
.

Δεν θα προσπαθησω να μηδενισω την αξία όποιου γκάλοπ, αλλά να παρουσισω κατά την γνώμη μου κάποιες σκοτεινές πλευρες τους.

Σκέφτομαι πως στην τελευταία εκδήλωση για την παρουσιαση των υποψηφίων, της διοικουσας παραταξης λάβαμε τηλεφωνήματα από τον Δήμο για καλεσμα στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Αυτό τι αποδεικνυει, οτι ο δήμος έχει μια τεράστια λίστα τηλεφώνων των δημοτών (και καλά κάνει) και μάλιστα με το ονοματεπώνυμο του κατόχου του αριθμού.

Ερωτηση λοιπόν προς τις εταιρείες που διενεργουν έρευνες σε τοπικες κοινωνίες, απο που αντλούν τα τηλεφωνικά αρχεία για την έρευνα τους σε τοπικο επιπεδο; Διότι για τις έρευνες πανελλαδικου δείγματος οι τηλεφωνικές συνδέσεις γίνονται τυχαία.

Θα προτεινα λοιπον εάν υπάρχει ειλικρινής διάθεση, (πραγμα που ειλικρινά θεωρώ περιττο, διοτι ποια η ανάγκη, όταν έχεις τον γάιδαρο δεμένο να μπεις σ’αυτή την διαδικασία, εκτός αν κάτι σε φοβίζει) Πρόταση λοιπον για τους ανησυχουντες.

Η Αγ Βαρβαρα ειναι μια μικρή πολη, μόλις 2 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ας έρθουν λοιπον σε συνεννόηση οι τρεις παραταξεις που υπάρχουν αυτή την στιγμή, να στηθούν 10 καλπες για δυο ημέρες σε 10 σημεία στην πολη (όσα τα παλιά συνοικιακα συμβουλια) και να δώσει ο κόσμος σε αυτους που ανησυχουν πραγματικα προγνωστικά.

Εγώ πάντως ξέρω ότι οι πολίτες βλέπουν ακούν βιώνουν κ δεν έχω καμία ανησυχία για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Πανόπουλος Μανούσος