Γιώργος Ρεμπής: “Πιστεύω η ψήφος σας να μου δώσει την ευκαιρία να υπηρετήσω όλες και όλους σε θέση διοίκησης, με δήμαρχό μας τον Κωνσταντίνο Σαρόπουλο”

Οταν “μολυνθεις” με τον ιο της πολιτικης ειναι δυσκολο να θεραπευθεις.

Ενεργος πολιτης απο τα 16 οργανωμενος στην ΟΝΝΕΔ, με αγωνες και με την ΜΑΚΙ γεννημενος σε μια πολη με εντονα πολιτικα παθη, αγωνιζομαι για τις ιδεες για τον τοπο που μεγαλωνουμε παιδια κι εγγονια εναντια στο ψεμα την υποκρισια, ασχετα αν κυριαρχουν στο συναφι οσων ασχολουνται με τα κοινα.

Ξεχωρησα εναν παιδικο φιλο και γειτονα να βοηθησω με την υποψηφιοτητα μου στην διεκδικηση μαζι με ολους τους αξιους συνυποψηφιους την διαχειρηση της Αγιας Βαρβαρας της πολης που αγαπαμε και ζουμε.

Ο Κωνσταντινος Σαροπουλος με το ηθος που τον διακρινει, την εργατικοτητα την εμπειρια, τις γνωσεις, ειναι ο γιατρος που θα θεραπευσει τα παθη του παροντος και κοιταζωντας μπροστα ειναι ετοιμος για την πολη που ονειρευομαστε.

Η θητεια μου στα κοινα ειναι πολυδιαστατη, στην πολιτικη, στον συνδικαλισμο, στην τοπικη αυτοδιοικηση, σαν συνοικιακος συμβουλος, σαν δημοτικος συμβουλος, σαν υποψηφιος δημαρχος, σαν νομαρχιακος συμβουλος, σαν υποψηφιος βουλευτης, σαν προεδρος Τ.Ο Ν.Δ, σαν προεδρος ΕΚΟ Ν.Δ υπαλληλων δημων κοινοτητων Αττικης, σαν εκλεγμενο μελος ΔΑΚΕ στην ΠΟΕ ΟΤΑ, αλλα και σαν μελος στην ΑΔΕΔΥ.

Ειμαι υπαλληλος στον δημο Αθηναιων και κανω την δουλεια που επρεπε να κανουν οι υπευθυνοι στην καθαριοτητα με το προσωπικο που διαθετει ο δημος μας, πιστοποιημενος κι εξουσιοδοτημενος απο τον κ. δημαρχο και το δημοτικο συμβουλιο της Αθηνας, οπως οι νομοι οριζουν. Εχω θητεια σε υπουργικα γραφεια πλεον της δεκαετιας.

Πιστευω η ψηφος σας να μου δωσει την ευκαιρια να υπηρετησω ολες και ολους σε θεση διοικησης, με δημαρχο μας τον Κωνσταντινο Σαροπουλο.

Γεώργιος Ρεμπής