Για δέκατα του δευτερολέπτου δε βιώσαμε τον τραυματισμό ενός τετράχρονου κοριτσιού, στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας

Για δέκατα του δευτερολέπτου δε βιώσαμε τον τραυματισμό, ενός τετράχρονου κοριτσιού που έπαιζε αμέριμνο, στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, όταν  ένα δίκυκλο το οποίο εκινείτο επί της πλατείας, την τελευταία στιγμή αντέδρασε  ο οδηγός του και γλυτώσαμε τα χειρότερα, πριν το κτυπήσει.

Στις φωτογραφίες από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, διακρίνεται μέσα στο κύκλο το κοριτσάκι στην πλατεία και το δίκυκλο που ανέβαινε προς την Ελ. Βενιζέλου.

Η μηχανή ντελαπάρισε από το απότομο φρενάρισμα ή ίσως να γλίστρησε και το κοριτσάκι βρέθηκε όπως και οι γονείς του σε κατάσταση ΣΟΚ.

Στο ίδιο σημείο προ ημερών άλλο δίκυκλο, πάτησε μικρό σκυλάκι το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου, σύμφωνα με μαρτυρίες καταστηματαρχών.

Γονείς που βγάζουν τα παιδιά τους να παίξουν στην πλατεία ζητούν από το δήμο να απαγορεύσει τη διέλευση δικύκλων από την πλατεία και να φροντίσει για την εφαρμογή της απόφασής του.

Επίσης οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να τοποθετηθούν πινακίδες σε πολλά σημεία που θα απαγορεύουν τη διέλευση δίτροχων.