Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση του Σάββα Σαββίδη για συμμετοχή του στην παράταξη Μίχου

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση στην εφημερίδα μας, από τον ίδιο τον κ. Σάββα Σαββίδη, πως στις επόμενες δημοτικές εκλογές, της 8ης Οκτωβρίου 2023, θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του κ. Μίχου.

Την είδηση που δημοσιεύσαμε εχθές το μεσημέρι, υποδέχτηκαν με διαφορετικές αντιδράσεις συμπολίτες μας μέσα στο διαδίκτυο.

Ο κ. Σαββίδης, λίγες ώρες αργότερα, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας,  κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και αιτιολόγησε την απόφασή του (πλαϊνή φωτογραφία)

Άλλοι συνεχάρησαν τον π. Αντιδήμαρχο για την απόφασή του και άλλοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους.

Φυσικά η επιλογή του κ. Σαββίδη να συνεργαστεί με τον κ. Μίχο, δίνει μεγαλύτερη ώθηση στην παράταξη του κ. δημάρχου, όπως κι εκείνη του κ. Φράγκου, προ εβδομάδων, αφού και οι δύο π. Αντιδήμαρχοι της πόλης μας, προέρχονται από την παράταξη του κ. Καπλάνη, η οποία πλέον έχει “διαλυθεί” και έχουν ιδιαίτερο βάρος οι κινήσεις και αποφάσεις τους, στον πολιτικό χάρτη της πόλης μας.

Υπάρχει πάντως ακόμα μια μερίδα συμπολιτών μας, που εξακολουθεί να πιστεύει πως οι δύο αντιπολιτευόμενες παρατάξεις (Πιερακέα – Σαρόπουλου) θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν την προεκλογική τακτική – πρακτική τους, τον σχεδιασμό τους συνολικότερα και να αναθεωρήσουν έως τώρα απόψεις τους, μπροστά στις καθημερινές εξελίξεις όπως αυτές καταγράφονται και οι κινήσεις τους να είναι καταλυτικές…