Να πληροφορηθούν οι χθεσινοί, τι κάνουμε εμείς οι προχθεσινοί τα τελευταία 45 χρόνια

Στην προσπάθειά τους ορισμένοι να πλήξουν, ανεπιτυχώς, την εφημερίδα μας,  σχολιάζουν διάφορα, μη αρεστά γι αυτούς και την παρεούλα τους άρθρα μας, όπως: “ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ” ή ας “ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ” και άλλα τέτοιες γελοιότητες.

Επειδή όμως όλοι μας έχουμε την ιστορία μας, η οποία δεν διαγράφεται, ειδικά όταν είναι και δημοσιευμένη μάλιστα, τους ενημερώνουμε πως:

Η εφημερίδα μας ΠΟΤΕ δεν λαμβάνει χρήματα ή άλλες εξυπηρετήσεις από κανέναν.

Δημοσιεύει ΔΩΡΕΑΝ: διαφημίσεις – προβολές επιχειρήσεων, αγγελίες συμπολιτών μας και μη, Ανακοινώσεις φορέων, Προεκλογικές προβολές υποψηφίων ΟΛΩΝ των κομμάτων, Βουλευτών, Δημοτικών Συμβούλων ΟΛΩΝ των παρατάξεων κ.ά..

Δημοσιεύει ΔΩΡΕΑΝ: Ισολογισμούς, απολογισμούς του δήμου, προκηρύξεις, Ανακοινώσεις, Δηλώσεις, Γνωστοποιήσεις, Διαγωνισμούς και οτιδήποτε αφορά την ενημέρωση του κόσμου.

Μάλιστα το 2005, όταν ο δήμος μας έδωσε επιταγή 200 €, για κάποια καταχώρηση, το ίδιο απόγευμα καλέσαμε στα γραφεία μας το 15μελές των μαθητών του Α ΛΥΚΕΙΟΥ και τους ΔΩΣΑΜΕ την επιταγή για να την χρησιμοποιήσουν για δικούς τους σκοπούς.

Γνωστοποιήσαμε μάλιστα πως στο μέλλον όσα χρήματα λαμβάνουμε από το δήμο θα τα ΔΙΝΟΥΜΕ στους σχολικούς φορείς της πόλης μας σαν ενίσχυση.

Βεβαίως από τότε  συνεχίσαμε και συνεχίζουμε να δημοσιεύουμε ΔΩΡΕΑΝ ότι μας αποστέλλεται…

Παρακάτω παραθέτουμε, δημοσίευμά μας επί του θέματος για να πληροφορηθούν οι χθεσινοί, τι κάνουμε εμείς οι προχθεσινοί τα τελευταία 45 χρόνια.

Μάρτυρες μας όσοι κατά καιρούς έχουμε φιλοξενήσει διαφημίσεις τους ή άλλες καταχωρήσεις τους.

Επίσης και οι επί των οικονομικών Αντιδήμαρχοι της πόλης μας, μπορούν να ενημερώσουν για την στάση της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ” όλα αυτά τα χρόνια και άλλων, οι οποίοι απαιτούσαν, να πάρουν χρήματα για δημοσιεύσεις του δήμου…

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ (ΜΑΡΤΙΟΣ 2005)