Σύλλογος Γονέων 1ου ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ 2023 – Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν

.
Αγαπητοί γονείς,
.
Την Τετάρτη 17.05.2023 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου μας όπου είχαμε την ευκαιρία να ανταμώσουμε και να μοιράσουμε πολλή χαρά μα και όμορφα δώρα στους τυχερούς μας!
.
Να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε την προσπάθεια του Συλλόγου μας, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο και τις δράσεις του.
.
Να ευχαριστήσουμε, επίσης, την αγαπημένη φίλη και συνοδοιπόρο κα. Ελευθερια Λαβρανου που με το αστείρευτο απόθεμα αγάπης και προσφοράς της προς τα παιδιά και τα σχολεία μας στήριξε την προσπάθειά μας.
.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συμπολίτη μας, ιατρό της πόλης μας και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκος Πιερακέας Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος στήριξε γενναία την Λαχειοφόρο Αγορά του Συλλόγου μας ενώ ταυτόχρονα προσέφερε το 1ο μεγάλο δώρο αυτής στο σχολείο και τους μαθητές μας!
.
Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα ασύρματο φορητό ηχείο Turbo-X Party Speaker Ultra+το οποίο πλέον βρίσκεται στη διάθεση του σχολείου μας, έτοιμο να απογειώσει τις εκδηλώσεις των μαθητών μας!
.
Προς ενημέρωση και διευκόλυνση όλων, επισυνάπτουμε την λίστα με τα δώρα και τους τυχερούς λαχνούς. Οι τυχεροί μπορούν να αναζητήσουν και να παραλάβουν τα δώρα τους από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας.
.
Ευχόμαστε από καρδιάς Υγεία, Χαρά και Τύχη σε όλους!
.
Για το ΔΣ
.