Με αγωνιστικό παλμό και αισιοδοξία η συγκέντρωση της Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αγωνιστικό παλμό και αισιοδοξία η συγκέντρωση της Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ

Με παλμό και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ στο εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Αγίας Ελεούσας, που συνεχίστηκε με γλέντι και χορό.

Στην συγκέντρωση χαιρέτισε ο Βασίλης Γκιτάκος, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ ΣΤΗΝ Α’ Πειραιά  και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας με την Λαϊκή Συσπείρωση, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές,που είναι μια ακόμα πολιτική μάχη που πρέπει να δώσουμε με κριτήριο την ζωή μας αλλά και στην μεγάλη παρακαταθήκη που έχει αφήσει στην περιοχή ο επί 20ετιας κομμουνιστής δήμαρχος Μήτρος Σουλιμιώτης.

Την κεντρική ομιλία έκανε η Ελένη Καρανάσιου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο Δυτικό Τομέα και απερχόμενη επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Βαρβάρας, η οποία κάλεσε τις λίγες ημέρες που απομένουν να φτάσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ σε κάθε γειτονιά και σπίτι. Τόνισε ότι στις κάλπες θα πρέπει στα παζάρια των αστικών κομμάτων, ο λαός να επιλέξει το ΚΚΕ, την μοναδική ψήφο που θα είναι ίδια την επόμενη ημέρα και τα μέλη και οι φίλοι του θα δώσουν όλες τις δυνάμεις για την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Στην συγκέντρωση παρευρέθηκε ο Βαγγέλης Σερίφης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού τομέα.

Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ