Με παλμό και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση της Κ.Ο.Α.Β. του ΚΚΕ

Με παλμό και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, πολιτική εκδήλωση της Κ.Ο.Α.Β. του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο σημείο που υπάρχει το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και δεκάδες φίλοι και μέλη του Κόμματος έδωσαν το δυναμικό παρόν τους.

Στους παραβρισκόμενους μίλησε η υπ. Βουλευτής του ΚΚΕ της περιοχής μας, δημοτική Σύμβουλος της πόλης μας κ. Ελένη Καρανάσιου, η οποία ανέπτυξε την πολιτική του Κόμματος και τη βεβαιότητα πως ο λαός θα εκτιμήσει τη στάση του στα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ο κάθε  πολίτης αυτής της χώρας και θα ψηφίσει στις εκλογές της 21ης Μαΐου το ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο υπ. βουλευτής στον Πειραιά και υποψήφιος δήμαρχος στην πόλη μας με τη “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” κ. Βασίλης Γκιτάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

“Με πολύ σεβασμό και αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνουμε την βαριά κληρονομιά που έχει αφήσει παρακαταθήκη ο επί 20ετίας κομμουνιστής δήμαρχος Μήτρος Σουλιμιώτης που σε δύσκολους καιρούς δεν φοβήθηκε εξορίες και φυλακές και μαζί με τον λαό της Αγίας Βαρβάρας μέσα από αγώνες και κατακτήσεις, κατάφερε να βγάλει την πόλη μας από το περιθώριο και να την κάνει πόλη άξιας του σεβασμού όλων, βάζοντας μπροστά τις ανάγκες των εργαζομένων και του λαού….
.
Μόνο ο λαός σώζει το λαό με δυνατό ΚΚΕ”
.