Μαριάννα Τουμαζάτου: Η νεότερη υποψήφια βουλευτής στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα όπου και κατοικώ. Είμαι 29 ετών και κατάγομαι από την Κεφαλλονιά. Είμαι απόφοιτη του τμήματος «Οικονομικών Επιστημών» του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ στη συνέχεια συνέχισα τις σπουδές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «UoA MBA» με κατεύθυνση τη Λογιστική του Ε.Κ.Π.Α. Από τα φοιτητικά μου χρόνια εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα σε μία μεγάλη εισαγωγική εταιρεία και είμαι υπεύθυνη του εμπορικού τμήματος.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας Κου Λάμπρου Μίχου να συμμετάσχω για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο όπου κατόρθωσα να εκλεγώ δεύτερη σε ψήφους στην πρώτη μου εκλογική αναμέτρηση, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των δημοτών της πόλης μου.

Κατά την θητεία μου στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας διετέλεσα για 2 χρόνια Αντιδήμαρχος Οικονομικών ενώ στη συνέχεια ορίστηκα Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων & Εξωστρέφειας.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά μου χρόνια όπου υπήρξα ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Είμαι μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πρώην αιρετό μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά.

Για όλους εμάς…

Πήρα την απόφαση να συμμετάσχω σε αυτές τις βουλευτικές εκλογές ως η νεότερη υποψήφια βουλευτής στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριακό Μητσοτάκη.

Ήρθε η ώρα εμείς οι νέοι να σταματήσουμε να κρίνουμε ως αμέτοχοι θεατές και να αναλάβουμε ενεργό δράση, συνδυάζοντας την εμπειρία των μεγαλύτερων με τον ενθουσιασμό και την όρεξη των νέων!

Πιστεύω ως ένας νέος και ικανός άνθρωπος αξίζω να είμαι στις επιλογές σας, με την προσδοκία ότι οι νέοι που τελικά θα εκλεγούν θα συμβάλουν έμπρακτα ώστε οι σκεπτόμενοι πολίτες αλλά και η νεολαία να βγουν απο την πολιτική απαξίωση, η οποία μαστίζει την εποχή μας.

Μαριάννα Τουμαζάτου