Σταύρος Μπαράκος: “Μετά από παρέμβασή μου, διορθώθηκαν σημαντικές αποφάσεις του δημ. συμβουλίου”

“Μετά από την πολύ σοβαρή παρέμβασή μου στις 15/3/2023 με ανοικτή επιστολή προς τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβούλιου κ Βασίλη Βόσσο, επιβεβαιώθηκα και  διόρθωσαν τις με προχειρότητα πολύ σημαντικές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που αφορούσαν την λειτουργία του δήμου αλλά και το επαγγελματικό μέλλον εργαζομένων του Δήμου. 

(Λανθασμένα; Έγραφαν σε 13 αρχικές αναρτημένες στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» αποφάσεις, ότι η συνεδρίαση έγινε δημόσια ενώ η συνεδρίαση είχε πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη)

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας “υποχρεώθηκε-αναγκάστηκε” μετά και από το ερώτημα που έθεσα στην Αποκεντρωμένη Διεύθυνση  Εσωτερικής Λειτουργίας (αφού μόνο έτσι απαντούν)  και με το  αρ. πρωτ. 14507/26-4-2023 έγγραφό του, ενημερώνει εμένα  και απαντά στην Αποκεντρωμένη Διεύθυνση  Εσωτερικής Λειτουργίας,  ότι οι  λανθασμένες αποφάσεις όχι μόνο διορθώθηκαν αλλά και επανεκδόθηκαν, δικαιολογώντας το λάθος τους σε «εκ  παραδρομής ενέργεια».

Θεωρώ πλέoν ότι θα είστε πιο προσεκτικοί στα τόσο σοβαρά ζητήματα, αλλά και πάλι εάν όχι εδώ θα είμαι να σας διορθώνω, για το καλό της πόλης- κατοίκων και των υπηρεσιών-εργαζομένων του Δήμου. 

                                                                                         Σταύρος Μπαράκος”

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΜΠΑΡΑΚΟ