Απάντηση από τον Αντιδήμαρχο κ. Σωτηρόπουλο, στα όσα υποστηρίζονται στην ένσταση συμπολίτισσάς μας, για το πρόστιμο

.
Άμεση ήταν η απάντηση του αντιδημάρχου κ. Σωτηρόπουλου, σε όσα υποστηρίζονται στην ένσταση που κατατέθηκε την Μεγάλη Πέμπτη στη δημαρχία και αφορούσε το πρόστιμο που επέβαλε ο δήμος σε συμπολίτισσά μας, σχετικά για αυθαίρετο κλάδεμα δένδρων και κατάληψη του πεζοδρομίου με κλαδιά και άλλα αντικείμενα και γράφαμε νωρίτερα σήμερα το πρωί.
.
Η απάντηση έχει ως εξής:
.
“Άλλη μια ψευδής και συκοφαντική επίθεση, επελέγη εσκεμμένα αντί του θρήνου για το θείο δράμα την Μεγάλη Παρασκευή, με σκοπό όχι μόνο την κακοποίηση και την φθορά της αλήθειας αλλά και την πρόκληση συμπόνοιας με την δηθεν θυματοποίηση ηλικιωμενης γυναίκας.
.
Ενορχηστρωτής και καθοδηγητής του δήθεν δράματος, καταδικασμένος για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του δημάρχου, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό και “επαινούσε ” πανευτυχής  απολαμβάνοντας το θέαμα της ηλικιωμένης μητέρας του, να ΚΑΤΑΒΡΕΧΕΙ με το λάστιχο ποτίσματος τους ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ που επιχείρησαν να περιποιηθουν ακλαδευτα για πολλα ετη δέντρα!!!
.
Απαίτησε εν συνεχεία να αναλάβει ο ίδιος το κλάδεμα, διώχνοντας το συνεργείο του δήμου. Έκανε οτι έκανε κακήν κακώς και στη συνέχεια ζήτησε οι υπηρεσίες να εργαστούν Σαββατοκύριακο για να του μαζέψουν τα κλαδιά και τα φύλλα που πέταξε. Αλλά  η κοινωνική αναισθησία και ο  δημοκρατικός αναφαλβητισμός ορισμένων, δεν μας  κάνουν πια εντύπωση. Συνηθίσαμε τις παραστάσεις.
.
Μας θλίβει ειλικρινά  η συμμετοχή υποστηρικτών της παράταξης του κ. Σαρόπουλου σε αυτή την κατρακύλα, με σκοπό να σταυρώσουν για μια ακόμη φορά εργαζόμενους στο βωμό του πολιτικού μικρεμπορίου.
.
Ας μας πουν όμως, από ποιον εργαζόμενο δόθηκαν σακούλες, σκούπα και τσουγκράνα, γιατί δεν δόθηκε καμιά τέτοια οδηγία από τους υπεύθυνους της υπηρεσίας πρασίνου και ας μας ενημερώσουν, πότε και σε ποιόν υπάλληλο επέστρεψαν τα περιουσιακά αντικείμενα που του δήμου που αναφέρουν, ώστε να διερευνήσουμε αν υπάρχει αυθαιρεσία και να πράξουμε τα δέοντα.
.
Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Αντιδήμαρχος κήπων και πρασίνου
δήμου Αγίας Βαρβάρας”