Πλήρης επιβεβαίωση των ρεπορτάζ της εφημερίδας μας σχετικά με τη μη διανομή αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ, από τον κ. Μίχο

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Φράγκου Μιχάλη, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την άρνηση των ΕΛΤΑ να διανέμουν την αλληλογραφία σε κατοικίες των οδών Ψηλορείτη και Διγενή Ακρίτα, λόγω των αδέσποτων σκύλων που περιτριγυρίζουν στους δρόμους αυτούς, ο δήμαρχος κ. Μίχος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας (5/4/2023) https://proodeutiki.gr/?p=202392  , στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Σε άλλο δημοσίευμά μας (8/4/2023) αναφέραμε:

“Ενώ συνεχίζεται η εφαρμογή της απόφασης των ΕΛΤΑ να μην μοιράζεται η αλληλογραφία στους κατοίκους των δρόμων Διγενή Ακρίτα και Ψηλορείτου, πάνω από την πρώτη, λόγω σκύλων που περιφέρονται στους δρόμους αυτούς, οι κάτοικοι δεν έχουν καμία ενημέρωση, όπως μας πληροφόρησαν από κανέναν, για το πόσο θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Ακόμα και ο δήμος δεν τους έχει ενημερώσει σχετικά για τις κινήσεις που έχει κάνει και πως θα αντιμετωπιστεί το σοβαρό αυτό θέμα που έχει προκύψει”.

Ο δήμαρχος παραδέχτηκε πως ο δήμος δεν γνώριζε για την απόφαση των ΕΛΤΑ και το πληροφορήθηκε εκ των υστέρων.

Σημειώνουμε πως μόνο η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ έκανε σχετικό δημοσίευμα και ενημέρωσε την π. Αντιδήμαρχο κ. Μαρσώνη δια ζώσης επί του θέματος.

Ο κ. Μίχος πληροφόρησε το σώμα πως θα περιφραχτεί χώρος στην περιοχή στον οποίον θα τοποθετηθούν σπιτάκια για τα σκυλιά αυτά, τα οποία θα είναι κλειδωμένα στο χώρο από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, για να γίνεται η διανομή της αλληλογραφίας.

Ακόμα ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο πως θα μοιραστεί ανακοίνωση στους κατοίκους που θα τους ενημερώνει σχετικά με τις κινήσεις του δήμου και την λύση που θα δοθεί.

Βεβαίως από την εφαρμογή της απόφασης των ΕΛΤΑ για μη διανομή της αλληλογραφίας (29/3/2023) έως σήμερα, συνεχίζεται η ίδια κατάσταση…