Ένταση στους κατοίκους για την απόφαση των ΕΛΤΑ να μην μοιράζεται η αλληλογραφία τους – Θα κινηθούν νομικά…

Συνεχίζεται η ένταση που έχει προκληθεί στους κατοίκους της περιοχής Ψηλορείτη και Διγενή Ακρίτα, εξ αιτίας της απόφασης των ΕΛΤΑ, που τους κοινοποιήθηκε με επιστολή και με την οποία τους ενημερώνει πως πλέον δεν θα γίνεται διανομή της αλληλογραφίας τους, επειδή υπάρχουν περιφερόμενα σκυλιά στην περιοχή που πιθανόν να επιτεθούν στους διανομείς.

Μάλιστα με την ίδια επιστολή, η οποία φέρει ημερομηνία 29/3/2023, τους ενημερώνει επίσης, πως θα πρέπει να μεταβαίνουν στα ΕΛΤΑ Αιγάλεω, στην οδό Θηβών, για την παραλαβή της αλληλογραφίας τους (λογαριασμών, ειδοποιήσεων, συστημένων κλπ.).

Οι κάτοικοι σκέπτονται να κινηθούν και νομικά κατά των ΕΛΤΑ, για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Εν τω μεταξύ ο δήμος φέρεται να μην γνώριζε την απόφαση αυτή των ΕΛΤΑ και την πληροφορήθηκε από το δημοσίευμα της εφημερίδας μας, τη Δευτέρα που μας πέρασε.

Η π. Αντιδήμαρχος κ. Μαρσώνη, υπεύθυνη για τα αδέσποτα στην πόλη μας, το πληροφορήθηκε το βράδυ της ίδιας μέρας, από εμάς δια ζώσης.

Η κ. Μαρσώνη μας ενημέρωσε πως ο δήμος έχει στείλει προ 15νθημέρου επιστολή στα ΕΛΤΑ, με την οποία ενημερώνει τον προϊστάμενο του Αιγάλεω, πως μετά από έλεγχο που έγινε, τα σκυλιά είναι εμβολιασμένα και στειρωμένα, καθόλου επιθετικά και επιπλέον έχουν ελεγχθεί από το ΔΙΚΕΠΑΖ και από ιδιώτη κτηνίατρο, που μετέβη στο σημείο από το δήμο.

Ζητήσαμε από το δήμο (κ. Μαρσώνη) αντίγραφο της παραπάνω επιστολής για δημοσίευση, αλλά έως τώρα δεν το έχουμε λάβει…