Η ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αγίας Βαρβάρας στον αντιπρόεδρο Κωστή Χατζηδάκη

Αμοιβαία υπόσχεση για ένα δυνατό εκλογικό αγώνα με στόχο την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία, έδωσαν τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αγίας Βαρβάρας. Σε συνάντηση που είχαν με τον τέως υπουργό και αντιπρόεδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη,  αναφέρθηκαν εκτενώς και αντάλλαξαν απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και την αγανάκτηση της ελληνικής κοινωνίας.

Η συνάντηση έγινε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μετά από κάλεσμα του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Προεξείχε ο πρόεδρος της τοπικής Μανώλης Ζερβάκης και ειπώθηκε μεταξύ άλλων πως η σημερινή αριστερή κυβέρνηση ακολουθεί την ίδια τακτική απέναντι στους έλληνες πολίτες. Δηλαδή στο να βαφτίζει το κρέας, ψάρι.

«Χάνουμε τον τουρισμό λόγω του ΦΠΑ»

Τα τοπικά στελέχη συζήτησαν με τον κ. Χατζηδάκη και για την επιβαλλόμενη αύξηση του ΦΠΑ στο 24%, κάτι που πλήττει άμεσα την μικρομεσαία τάξη. Εκείνος τους υπενθύμισε πως η κυβέρνηση Σαμαρά είχε καθιερώσει το συντελεστή του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%, κάτι που έφερε τις προηγούμενες σαιζόν κίνηση στην αγορά και κατακόρυφη αύξηση του τουρισμού στη χώρα μας. Έκαναν ακόμα λόγω για ανικανότητα της κυβέρνησης Τσίπρα στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στη χώρα μας, κάτι που οδηγεί μαζικά τους νέους στη μετανάστευση, αλλά και για παράλληλη ανικανότητα απορρόφησης πόρων μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Νέοι άνθρωποι με όρεξη για κοινωνική προσφορά

Ο κ. Ζερβάκης και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενημέρωσαν τον αντιπρόεδρο του κόμματος για την επαναδραστηριοποίηση της τοπικής οργάνωσης,  στην πόλη της Αγίας Βαρβάρας. Μιας νέας τοπικής που ηγούνται νέοι άνθρωποι,  με όρεξη για δουλειά και σκοπό να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κόμμα και στην μικρή τους κοινωνία. Του μίλησαν ακόμα για το άνοιγμα νέων γραφείων στην Οδό Ελευθερίου Βενιζέλου(έναντι Ιερού Ναού Παναγίας Ελεούσας). Εκείνος τους υποσχέθηκε πως θα είναι σε συνεχή επαφή μαζί τους και πως θα παραβρεθεί στα επίσημα εγκαίνια των γραφείων τους που θα γίνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Αφού τους αποχαιρέτισε ευχόμενος σε όλους καλό αγώνα, τους τόνισε πως θα ζητήσει τη γνώμη τους για την κατάρτιση του κοινωνικού προγράμματος της Ν.Δ, μια που η Αγία Βαρβάρα είναι μια πόλη που οι κάτοικοι της βιώνουν από «πρώτο χέρι» τα φαινόμενα της φτώχιας και της ανεργίας. Να προσθέσουμε πως την αντιπροσωπεία της Τ.Ο Αγίας Βαρβάρας απάρτιζαν οι: Μανώλης Ζερβάκης, Γιώργος Πετρίδης, Λεωνίδας Παπανδρέου, Αργύρης Ζαφειρίδης, Γιάννης Κανελόπουλος Γιώργος Καλαντζής, Γιάννης Πουλάκης.

Απο τη  Τ.Ο.Ν.Δ. Αγίας Βαρβάρας