“ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ” του δήμου – Η άποψή μας για το πρώτο τεύχος του

Κυκλοφόρησε από το δήμο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το “ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ” όπως το ονομάζει και έγινε τις τελευταίες εβδομάδες αρκετός λόγος από την αντιπολίτευση σχετικά με την αναγκαιότητα και το κόστος που θα πληρώνει ο δήμος για την 15νθήμερη έκδοσή του.

Η θέση μας σαν εφημερίδα, η οποία δεν είχε εκφράσει έως τώρα την άποψή της, περιμένοντας να δει τι πράγμα θα είναι αυτό το ενημερωτικό δελτίο είναι η εξής:

Βεβαίως είμαστε υπέρ της πολυφωνίας και της ενημέρωσης των δημοτών για όσα συμβαίνουν. Άλλωστε είμαστε και εμείς τα τελευταία 45 χρόνια πρωτοπόροι και πρωταγωνιστές στην πόλη μας, σε αυτήν την προσπάθεια.

Δεν μείναμε ικανοποιημένοι όμως διαβάζοντάς το, για την αρθρογραφία που περιείχε το πρώτο τουλάχιστον τεύχος.

“Ειδήσεις” του περασμένου Νοεμβρίου και “νέα” προηγούμενων μηνών δεν προσφέρουν κάτι στην ενημέρωση, ιδιαίτερα όταν τα γεγονότα αυτά έχουν καλυφθεί από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο της πόλης μας, από διάφορες ιστοσελίδες, αλλά και από δελτία τύπου του δήμου.

Στον απολογισμό  δράσεων της διοίκησης του δήμου του περασμένου εξαμήνου, μπορεί κάποιος να το κατατάξει, αλλά δύσκολα στον ενημερωτικό τομέα, αφού ελάχιστες ήταν οι πληροφορίες σε αυτό, για τα μελλούμενα…

Ας το δει ο υπεύθυνος του δελτίου, που είναι ο ίδιος ο κ. Μίχος και ας φροντίσει να βελτιώσει το περιεχόμενό του και να το κάνει πραγματικά ενημερωτικό…

Βεβαίως αυτή είναι η δική μας άποψη και πιθανότατα να απέχει παρασάγγας από το σκεπτικό του δήμου.

Όποτε “περί ορέξεως κολοκυθόπιτα”…