Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Παρέμβαση γειτονιάς

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας τη Δευτέρα 6 Ιουνίου τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με πρωτοβουλία των ΚΑΠΗ της πόλης μας, οργανώνει περιβαλλοντική δράση στην κάτω γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας.

Η περιοχή αυτή, εξαιρετικά πυκνοκατοικημένη με το πράσινο των κοινoχρήστων χώρων των πολυκατοικιών έχει ανάγκη φροντίδας και καθαριότητας.

Αξίζει πραγματικά να ευαισθητοποιηθούμε όλοι στην προστασία της καθαριότητας και του πρασίνου των κοινοχρήστων χώρων της γειτονιάς μας. Να αποκτήσουμε μία περιβαλλοντική κουλτούρα που να περάσει από γενιά σε γενιά ώστε οι αστικοί χώροι να διατηρούνται ευπρεπισμένοι και να συμβάλουν με την εικόνα τους θετικά στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ και κυρίως του Κέντρου Φιλίας και Αλληλεγγύης θέλοντας να συμβάλλουν στα παραπάνω, ξεκινούν την προσπάθεια από τον εξωραϊσμό και την καθαριότητα της Πλατείας Μακρυγιάννη, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 10.00 π.μ. καλώντας όλους όσους επιθυμούν, μικρούς και μεγάλους, να συνεισφέρουμε όλοι μαζί ώστε η κάτω γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας να γίνει πρότυπη εικόνα.

Γιατί περιβάλλον δεν είναι μόνο τα δάση: είναι και ότι βρίσκεται γύρω μας και μας καλημερίζει κάθε πρωί από το ανοιχτό μας παράθυρο.