Αποφασίστηκε η κατεδάφιση επικίνδυνου ακατοίκητου (;) ακινήτου

Πολλές φορές στο παρελθόν η εφημερίδα μας, αλλά πρόσφατα και συμπολίτης μας, κάναμε λόγο και αναρτήσαμε δημοσιεύματα σχετικά με ορισμένα επικίνδυνα, κάποια εξ αυτών ακατοίκητα ακίνητα, που υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πόλης μας και από την εγκατάλειψη είναι επικίνδυνα να καταρρεύσουν.

Δύο από αυτά βρίσκονται στην συμβολή των οδών Κισσάμου και Κανελοπούλου το ένα και το δεύτερο στη γωνία Επτανήσου και Καραολή.

Ο δήμος έχει βάλει κορδέλες στο παρελθόν προειδοποιώντας για τους κινδύνους, αλλά αυτό σαν μέτρο δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την “κακιά την ώρα”.

Όλα αυτά τα χρόνια γράφαμε πως ο δήμος πρέπει να έρθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες τους και να προχωρήσει στην κατεδάφισή τους.

Πάνω σε αυτό το θέμα λοιπόν υπάρχουν  νέα, διότι όπως πληροφορηθήκαμε πρόκειται να ανατεθεί  από το δήμο σε Εταιρεία,  το έργο της κατεδάφισης του ακίνητου Κισσάμου και Κανελοπούλου ή τμημάτων αυτού, μετά από απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, η οποία συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου και προβλέπεται να ληφθεί.

Πάντως όπως μας πληροφόρησαν το ακίνητο δεν είναι ακατοίκητο, αλλά μένουν μέσα σε αυτό δύο άτομα και χρειάζεται προσοχή ως προς τι θα κατεδαφιστεί και τι θα απογίνουν τα άτομα αυτά.