Βασιλάκος προς Μίχο: “Λάμπρο, έχεις δίκιο, άλλα μην ξεχνάς οτι εσύ πρότεινες αυτόν τον άνθρωπο, να αναλάβει “στο πόδι σου”


Ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης μας κ. Θεόδωρος Βασιλάκος μπήκε δυναμικά στην παρέμβαση Μίχου για την καθυστέρηση των έργων του ΜΕΤΡΟ στην πόλη μας.

Εχθές δημοσιεύσαμε επιστολή του π. Δημάρχου της πόλης μας κ. Μίχου που μας έστειλε και στην οποία κατηγορεί τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη για την καθυστέρηση που παρατηρείται στο έργο στην πλατεία της Αγίας Ελεούσας, αλλά και για τα μπάζα άλλων σταθμών από άλλους  Δήμους που κακώς μεταφέρονται στην πόλη μας.

Ο κ. Βασιλάκος συνδράμει τον κ. Μίχο και ασκεί σφοδρότατη κριτική κατά του κ. Καπλάνη με ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Το κείμενο του κ. Βασιλάκου έχει ως εξής:

Λάμπρο, έχεις δίκιο , άλλα μην ξεχνάς οτι εσύ πρότεινες αυτόν τον άνθρωπο, να αναλάβει “στο πόδι σου”.

Εμείς στηρίξαμε τότε την απόφαση σου, γνωρίζοντας ότι ο άνθρωπος αυτός δεν ήταν κατάλληλος για την θέση του Δημάρχου και αποδεικνύεται καθημερινά από τις πράξεις του, όπως γνωρίζουν όλοι οι συνδημότες μας, κατηγορούσε μέχρι εσένα τον μέντορα του, που ήταν ένα τίποτα και τον έκανες δήμαρχο.

Πρέπει να μάθουν οι αγιοβαρβαριώτες ότι του άφησες 40 έργα εγκεκριμένα από το Περιφερειακό Συμβούλιο μαζί με τη σύμβαση της Αττικό Μετρό, όπου σαν μέλος της Διοίκησης συμμετείχα ενεργά.Τα έργα αυτα ”κολλούσαν”εσκεμμένα από την τότε
περιφέρεια με την συμμετοχή του κ.Καπλανη.Τωρα συνεχίζει την πολιτική του ”κολλητού” με την νυν κυβέρνηση που μέχρι εχθές τους κατηγορούσε.

Για να αλλάξει όμως το κακό αυτό κατεστημένο , μιας κακιάς Δημοτικής Αρχής, πρέπει όλες οι υγιείς δημοτικές πολιτικές δυνάμεις ΝΑ ΣΥΜΠΡΆΞΟΥΝ για το καλό της πόλης μας.

Για αυτό προτείνω άμεσα να βρεθούμε οι τοπικοί παράγοντες της πόλης και οι δημοτικές παρατάξεις, ώστε να αποφασίσουμε μια κοινή κατεύθυνση για την ανάπτυξη της πόλης μας και όχι μόνο

Την ανοιχτή επιστολή που μοίρασες ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΆΦΩ και σου δίνω υπόσχεση ότι θα την διαβάσω και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.