ΚΑΛΕΣΜΑ από την Αγωνιστική Κίνηση Γονέων Αγίας Βαρβάρας

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Αυτές τις μέρες όλη η Ελλάδα μιλάει για ένα προμελετημένο έγκλημα. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορούν τα λόγια να εκφράσουν την οργή, το άδικο και την αβάσταχτη θλίψη που νιώθουμε. Όλη η Ελλάδα κατονομάζει τους υπευθύνους, που για άλλη μια φορά στερούν ανθρώπινες ζωές επειδή η κερδοφορία έρχεται σε σύγκρουση με την ασφάλεια του λαού, των παιδιών μας, των αγαπημένων μας. Για άλλη μια φορά μπροστά στα κέρδη της Hellenic Train δεν υπολογίζονται οι ανθρώπινες ζωές οι οποίες αντιμετωπίζονται σαν κόστος! Δεν ανεχόμαστε να κοστολογούνται οι ζωές των παιδιών μας. Δεν θέλουμε να φοβόμαστε αν θα μπουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αν θα πέσει ο σοβάς στο σχολείο με την πρώτη σεισμική δόνηση, αν θα ανατιναχτεί ο λέβητας και σκοτώσει παιδιά στο προαύλιο, αν θα τα χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο γιατί τα σχολεία είναι λίγα και μακριά!

Ψάχνουν τους υπαίτιους για να αποδοθούν ευθύνες…ας κοιταχτούν μεταξύ τους! Όταν οι εργαζόμενοι φώναζαν, ότι τα τρένα που μεταφέρουν τα παιδιά μας κινούνται πάνω σε ράγες θανάτου, αυτοί τους λέγανε εργατοπατέρες και τεμπέληδες. Γινόμαστε μάρτυρες από τη μία, μιας αλληλοκατηγορίας όσων κυβέρνησαν για το ποιος φταίει και από την άλλη θαυμάζουμε τη συγκλονιστική κινητοποίηση του λαού που λέει “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ”!

Αυτοί που πανηγύριζαν για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, χύνουν κροκοδείλια δάκρυά, εκφράζουν τη “θλίψη” τους  και την ίδια στιγμή ξαμολούν τα ΜΑΤ για να χτυπήσουν το λαό που αγωνιστικά θρήνησε τα θύματα στην τεράστια σε όγκο και παλμό απεργία της Τετάρτης 8/3/2023, την μέρα της Γυναίκας, της Μάνας. Δεν φτάνει να κλαίμε από μέσα μας αλλά να ουρλιάξουμε απέναντι στο έγκλημα αυτό που έχει την υπογραφή όλων των κυβερνήσεων που αντιμετωπίζουν τις ζωές μας σαν κόστος. Δεν θα γονατίσουμε σε κανέναν παρά μονάχα στους νεκρούς μας!

Καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων, τα μαθητικά συμβούλια, τους φορείς του Δήμου μας να μην κλάψουν βουβά αλλά να δώσουν όρκο ότι δεν θα επιτρέψουν να ξεχαστεί αυτό το έγκλημα! Να τιμήσουμε τα θύματα του εγκλήματος όπως τους αρμόζει, αγωνιστικά. Για να μην κλάψει ξανά καμία άλλη μάνα, κανένας άλλος πατέρας, κανένας αδερφός και αδερφή.

Κυριακή 12 Μαρτίου στις 12:00 στην Πλατεία Συντάγματος

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ:

  • KAMIA AΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ
  • ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ κι όχι να κρύβονται πίσω από δήθεν «ανθρώπινα λάθη»

Τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Αγίας Βαρβάρας

Αναστάσιος Γέργης

Σωκράτης Λούκος

Δημήτρης Φατσιλέτος