Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών : “ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ!”

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ!

Οι γυναίκες, οι μανάδες, είμαστε συγκλονισμένες από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη , που αφαίρεσε την ζωή δεκάδων ανθρώπων , ιδιαίτερα νέων! Ακόμα ηχούν στα αυτιά μας, τα λόγια της μάνας στο παιδί της που δεν έφτασε ποτέ!

Από την άλλη αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία από την τεράστια συμμετοχή εργαζομένων και νεολαίας στην απεργία στις 8 Μάρτη αλλά και στα συλλαλητήρια που έχουν πραγματοποιηθεί από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα.

Όλη η Ελλάδα μιλάει για προμελετημένο έγκλημα. Όλη η Ελλάδα κατονομάζει τους υπευθύνους, που για άλλη μια φορά στέρησαν τις ζωές δεκάδων ανθρώπων επειδή η κερδοφορία έρχεται σε σύγκρουση με την ασφάλεια του λαού. Για άλλη μια φορά μπαίνουν στο ζύγι οι ζωές μας, οι ζωές των παιδιών μας με τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Για άλλη μια φορά ΘΑ ψάξουν για τους υπεύθυνος, ΘΑ αποδοθούν ευθύνες… Για άλλη μια φορά κώφευαν κυβέρνηση και Υπουργεία, όταν οι εργαζόμενοι φώναζαν, ότι τα τρένα που μεταφέρουν τα παιδιά μας κινούνται πάνω σε ράγες θανάτου.

Αυτοί που πανηγύριζαν για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έτρεξαν να χύσουν τα κροκοδείλια δάκρυά τους και να εκφράσουν τη “θλίψη” τους  και την ίδια στιγμή ξαμόλησαν τα ΜΑΤ για να χτυπήσουν το λαό που αγωνιστικά θρήνησε τα θύματα.

Κλάψε, αλλά ο θρήνος σου να είναι βουβός…

Καλούμε όλα τα σωματεία και τους φορείς της Αγίας Βαρβάρας, την Ένωση Γονέων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τα μαθητικά συμβούλια,να μην κλάψουν βουβά. Ο θρήνος μας να είναι ηχηρός. Να ξεκουφάνει την κυβέρνηση, τα Υπουργεία και τους επιχειρηματικούς ομίλους. Να τιμήσουμε τα θύματα του εγκλήματος όπως τους πρέπει, αγωνιστικά. Για να μην κλάψει ξανά καμία άλλη μάνα, κανένας άλλος πατέρας, κανένας αδερφός και αδερφή.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ!

Καλούμε σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

την Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 19:00 στην Πλατεία Αγίας Ελεούσας (Μετρό Αγία Βαρβάρα).

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ:

  • KAMIA AΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ
  • ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ κι όχι να κρύβονται πίσω από δήθεν «ανθρώπινα λάθη