Βασιλάκος Θεόδωρος: “Επιτέλους δείτε κύριοι της Δημοτικής Αρχής τα προβλήματα της πόλης μας”

Αγία Βαρβάρα 28/3/2016

Ελ.Βενιζέλου ωρα 13 και 30 το μεσημέρι, την ώρα που σχολανε τα σχολεία ,φορτηγά με μπάζα απο το μετρο μπαινοβγαίνουν αδιαφορώντας, για τα παιδιά, χωρίς έναν άνθρωπο να ” κόβει ” την κίνηση.

Ειναι αυτο που ειπε στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Καπλανης οτι εχουν σταματήσει απο την πολη μας να βγαίνουν τα φορτηγά και οτι θα μας δωσει έγγραφη διαβεβαίωση ειρωνικά η διοίκηση του μετρό.

Για αλλη μια φορά ο απίστευτος Δήμαρχος εμπαίζει και το Δημ.Συμβούλιο, αλλά και ολόκληρη την πολη , αδιαφορώντας για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, καθαριότητα – κάδους – πράσινο – πλατείες – παιδικές χαρές, ανακύκλωση, παιδικούς σταθμούς.

Η πόλη δυο χρόνια τώρα είναι κομμένη στα τρία -Ελ.Βενιζέλου – Στεφ.Σαραφη αδιαφορώντας έστω και την τελευταία στιγμή τουλάχιστον να ξεκινήσει η αποκατάσταση της γέφυρας, αλλά και αυτό “όνειρο θερινής νυκτός “.

Τα προβλήματα αντί να μειώνονται, από την αδιαφορία τους και μόνον αυξάνονται και όταν τους ρωτας για το αυτονόητο , αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα.

Επιτέλους δείτε κύριοι της Δημοτικής Αρχής τα προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη και μην σφυριζεται αδιάφορα γιατι ο καιρός περνά και οι κάτοικοι δεν ξεχνούν να ειστε σίγουροι γι’αυτό.

Βασιλάκος Θεόδωρος