Νίκος Τσίπρας: ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΓΚΑ «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»

Μας εστάλη από τον κ. Μιχάλη Γιάγκα, η παρακάτω δήλωση του κ. Νικολάου Τσίπρα, για συμμετοχή του στην παράταξη “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ : ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΓΚΑ «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»

Γεννήθηκα στη Αγία Βαρβάρα το 1987. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο γιούς.

Ο πατέρας μου κατάγεται από την Καρδίτσα και η μητέρα μου από την Μάνδρα Αττικής. Έχω αποφοιτήσει από το τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα Λάρισας με την ειδικότητα του Hλεκτρολόγου Mηχανικού.

Τα τελευταία 6 χρόνια εργάζομαι και συνδικαλίζομαι στα Ελληνικά Πετρέλαια ως ηλεκτρολόγος συντήρησης του διυλιστηρίου Ελευσίνας.

Από μαθητής με ενδιαφέρουν τα κοινά. Ως φοιτητής ασχολήθηκα τόσο με την παράταξη της Πανσπουδαστικής, όσο και μετέπειτα με την ΠΑΣΠ, στην οποία διετέλεσα και αναπληρωτής γραμματέας.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κου Καπλάνη «Δική μας Πόλη».

Η πόλη μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον με δημοκρατία, συμμετοχή, αξιοκρατία, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, χωρίς διαχωρισμούς και διχαστικές πολιτικές.

Σήμερα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, συντάσσομαι, με όλες μου τις δυνάμεις, για μια νικηφόρα πορεία στις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβρη του 2023, με τη Δημοτική Παράταξη «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», που με επικεφαλής τον ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΓΚΑ, με την μέχρι τώρα πορεία της, απέδειξε πως οραματίζεται, επιδιώκει και αγωνίζεται με συνέπεια, να οδηγήσει την Αγία Βαρβάρα σε μια ανοδική πορεία ανάπτυξης, ευημερίας και ασφάλειας, για ΌΛΟΥΣ τους πολίτες της.

Νικόλαος Τσίπρας