Σύλλογος Γονέων 1ου ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: “Το 1ο Λύκειο παίρνει τον Ανήφορο”


Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας μαζί με τους μαθητές του σχολείου και τις Εκδόσεις Διόπτρα, με ιδιαίτερη χαρά μα και βαθιά συγκίνηση σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μοναδικού ανέκδοτου έργου του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα, Νίκου Καζαντζάκη με τίτλο “Ο Ανήφορος”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στις 17.30 στο αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου (Ελ. Βενιζέλου και Δ. Κομνηνού, Αγία Βαρβάρα).

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, εκδότης των Εκδόσεων Διόπτρα και οι μαθητές του 1ου Λυκείου ανταμώνουν και συνομιλούν με το σπουδαίο Κρητικό στοχαστή μεταφέροντας μας μέσα από τη δική τους φωνή τον Λόγο, τον Στοχασμό, τις Ιδέες και τα Ιδανικά του Νίκου Καζαντζάκη.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος” ντύνοντας το πρόγραμμα με μουσικοχορευτικά δρώμενα και προσφέροντας το παραδοσιακό κρητικό κέρασμα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου με τα έργα του Νίκου Καζαντζάκη.

Σας περιμένουμε ν’ αναστοχαστούμε, να μοιραστούμε, να γιορτάσουμε σε μια ανοιχτή εκδήλωση που απευθύνεται σε ολάκερη την πόλη της Αγίας Βαρβάρας!

Καλώς να σμίξουμε!

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας