Με επιτυχία η χοροεσπερίδα της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – Η ομάδα λειτουργεί συσπειρωτικά στο λαό της πόλης μας

Στον απόηχο της μεγάλης νίκης της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου, επί της ομάδας του Χαλανδρίου, πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες αργότερα η χοροεσπερίδα της ομάδας.

Φίλοι και οπαδοί της ομάδας έδωσαν το παρόν τους στο κοσμικό κέντρο “Έπαυλη” και διασκέδασαν υπό του ήχους της ορχήστρας και των καλλιτεχνών.

Η πολύ καλή πορεία της ΑΠΕ στο πρωτάθλημα Α ΕΠΣΑ, αρχίζει και λειτουργεί συσπειρωτικά για τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας, γύρω από την ιστορική ομάδα της πόλης μας και όλοι ελπίζουν για την καλύτερη δυνατή πορεία στη διοργάνωση.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό στις τάξεις της ομάδας με τα μέλη του Δ.Σ. και παράγοντες της να φροντίζουν να μην υπάρχουν προβλήματα ή όταν υπάρχουν κάποια να λύνονται το συντομότερο, ώστε να συνεχιστεί απερίσπαστα το έργο του καθένα στον τομέα του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος κ. Μίχος, αντιδήμαρχοι και στελέχη του. Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Βασίλης Βόσσος. Επίσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ κ. Μιχάλης Γιάγκας με τους δημοτικούς συμβούλους του, ο κ. Κωνσταντίνος Σαρόπουλος επικεφαλής της παράταξης ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ με στελέχη του, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χαρά Καφαντάρη, η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου κ.ά. τους οποίους πιθανόν να μην αντιληφθήκαμε από τον κόσμο που υπήρχε στον χώρο.