Συμπολίτισσά μας: “Η πόλη μας, η πόλη που μεγαλώσαμε έχει πλέον αποκτήσει ένα άλλο σκοτεινό πρόσωπο…”

Συμπολίτισσά μας με ανάρτηση στο διαδίκτυο έκανε γνωστή την επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο άτομο το βράδυ της Τρίτης 3 Ιανουαρίου στην Π. Π. Γερμανού.

Η συμπολίτισσά μας περιγράφει αυτό που της συνέβη σε κεντρικό δρόμο της πόλης μας, μεταφέροντας την αγωνία της και την ταλαιπωρία της.

Δυστυχώς μετά τη θραύση τζαμιών οχημάτων στην οδό Τήνου πριν λίγες ημέρες, έρχεται ακόμα ένα γεγονός να μας υπενθυμίσει να είμαστε προσεχτικοί, αφού δυστυχώς η εγκληματικότητα όλων των ειδών και τύπων στην πόλη μας “ανθεί”.

Το κείμενο της συμπολίτισσάς μας κ. Βαρβάρας Μπιρλιράκη έχει ως εξής:

.
“Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια σοβαρή επισήμανση.
.
Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή των γυναικών, ιδιαιτερα, συμπολιτισσων μας στο θέμα της ασφάλειας. Της προσωπικής τους ασφάλειας, λόγω του ότι απόψε νωρίς το βράδυ υπεστην κατι πολύ δυσάρεστο.
.
Σε κεντρικό δρόμο της πόλης μας, συγκεκριμένα στην Π. Π. Γερμανού, και ενώ περπατούσα στο πεζοδρόμιο, μου επιτέθηκε ένας μαυροφορεμένος άντρας, μου τράβηξε την τσάντα η οποία ήταν περασμένη χιαστί πάνω μου, με πέταξε κάτω και επειδή αντιστάθηκα με χτύπησε στο κεφάλι και εξαφανίστηκε.
.
Όλα αυτά στις 20.15 μ.μ. με δύο λεωφορεία να περνούν δίπλα μου και φυσικά και Ι.Χ.
.
Το απόλυτο θράσος…Προσέχετε λοιπόν, τεράστια προσοχή όταν πέσει το σκοτάδι. Μην κυκλοφορείτε μόνες με τα πόδια.
.
Η πόλη μας, η πόλη που μεγαλώσαμε έχει πλέον αποκτήσει ένα άλλο σκοτεινό πρόσωπο που είναι εχθρικό προς τους φιλήσυχους πολίτες της…”