Βασιλάκος κατά Καπλάνη για τη καθυστέρηση του σταθμού Μετρό της πόλης μας

Καλημέρα Αγία Βαρβάρα, καλημέρα συντοπίτες μου, την Τετάρτη είχαμε Δημοτικό Συμβουλιο και έθεσα μία ερώτηση στον Δήμαρχο που αφορά τον σταθμό του μετρό στην Αγια Ελεούσα.

Η κατασκευή των υπολοίπων σταθμών οπως φαίνεται αργεί, ίσως μετα το 2020.

Τα φορτηγα που μεταφέρουν τα μπάζα υπηρχε συμφωνία επι δημαρχίας Μιχου, όταν θα λειτουργούσε το εργοτάξιο στην πλατεία Ελευθερίας θα σταματούσαν να βγαίνουν από την Αγ.Ελεούσα και θα έβγαιναν από το Εκεί εργοτάξιο.

Η αδυναμία της δημοτικής αρχής ή η συμφωνία ισως κάτω από το τραπέζι και αδιαφορώντας για την καλή λειτουργία της πόλης και την δυνατότητα να επιζήσουν οι επαγγελματίες της!!!!!!! ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΟΥΜΕ ως παράταξη ”Αγία Βαρβάρα Όλοι Μια Γειτονιά”

Την ανυπαρξία και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής και το μόνο που μπορεί να ανακοινώσει είναι έργα που είχαν εγκριθεί και ήταν έτοιμα από την προηγούμενη Δημ. Αρχή.

Η απάντησή του ανύπαρκτου για την πόλη Καπλανη, ήταν να κραυγάζει και να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, κρίμα για την Αγ.Βαρβάρα και τους δημότες της οταν το μέτρο θα μπορούσε να ανοίξει ίσως μέχρι το τέλος του 2016 και να μην περιμένει να ανοίξει μαζί με τους υπόλοιπους σταθμούς και να δοθεί η Ελ. Βενιζέλου στην κυκλοφορία.