ΠΡΕΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: “Μπράβο μωρέ κοπέλια, τα καταφέραμε!!!”


Πως ένα ευχαριστώ να μπορέσει να ανταποδώσει όλα αυτά που η ψυχή ενός ανθρώπου θέλει να εκφράσει;

Και σε ποιον να το πρωτοπώ;

Μία η ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη ολοκληρώσει το σκοπό της ημέρας τους κι οι ΚΡΉΤΕΣ, ναι οι πραγματικοί ΚΡΗΤΕΣ, τώρα ολοκληρώνουν το χρέος τους στη ράτσα!

Ευτυχώς, είχαμε να μαζέψουμε μόνο… το περίπτερο!!!

Όσα πράγματα είχαμε ετοιμάσει για τους φίλους της Ένωσής μας, εξαντλήθηκαν!!!

Από τις 9 το βράδυ και μετά, μόνο κερνούσαμε και κάναμε παρέα με τους επισκέπτες της μεγάλης μας αγάπης της Ένωσής μας!!!

Σας ευχαριστούμε όλους, έναν έναν ξεχωριστά, για την στήριξή σας! Όχι μόνο βγάλατε τον σύλλογο μας από την εντατική της πανδημίας, αλλά της δώσατε και την απαιτούμενη δύναμη να συνεχίσει τα επόμενα χρόνια!!!

Πρόεδρος, ποιος πρόεδρος, το μέλος του ΔΣ, ας πούμε ο πρώτος μεταξύ ίσων, νιώθω τέτοια ευτυχία (αν και αποκαμωμένος) που θέλω να πω εκτός από τον κόσμο που ήρθε κοντά μας, ένα μεγάλο μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο, στον Γιάννη, στην Μαρίζα, στην Μαρία, στην Θεόκλη, στον Χριστόδουλο, στον Βασίλη, στην Βίκυ, στον Βασίλη, στον Βαγγέλη, στον Μανώλη, στον Γιώργο, στην Αγλαΐα, στην Αθηνά, στον Δημήτρη, στον Στέλιο, στην Δώρα, στην Κατερίνα, στην Λευκή, στην Κωνσταντίνα, στον Φίλιππο, στην Στεφανία, στον Κωνσταντίνο, στον Μανούσο, στον Παπαδογιάννη και στον Αλέξανδρο!!!

Μπράβο μωρέ κοπέλια, τα καταφέραμε!!!

Και στην άλλη με το καλό…

ΤΕΤΆΡΤΗ 7/12/2022 παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο “Νοσοκόμα” της κ. Δήμητρα Ιωάννου Α’, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην αγαπημένη μας Πενυ Παπαδάκη και σε σχολιασμό της αγαπημένης μου φίλης Σίας Αμπατζή!!!

Το Σάββατο 10/12 η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας κλείνει το 2022 με τον εορταστικό χορό της στο ΑΟΡΗ με τον Πέτρο Μαρούλη!!!!!!!

ΠΡΕΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ