Σαρόπουλος Κωνσταντίνος: “Η Δημοκρατία στο Γύψο”

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ

Ο ρόλος της δημοτικής αρχής είναι να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των δημοτών και να φροντίζει να είναι όσο πιο λειτουργική η πόλη που κατοικούν.

Να δίνει λύσεις όπου προκύπτουν προβλήματα με ειλικρίνεια και διάλογο. Με διαφάνεια κ ανθρωπιά. Να δίνει βήμα σε κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, να ενθαρρύνει πρωτοβουλίες.

Στην Αγία Βαρβάρα όμως κανένας διάλογος, καμία ευρύτερη συναίνεση για την επίλυση των προβλημάτων. Αντίθετα, όποιος τολμά να προτείνει φιμώνεται. Όποιος επιμένει απειλείται και διώκεται. Ο «σοφός» Δήμαρχος μπορεί μόνο να δίνει λύσεις κατά το δοκούν. Όποιος πολίτης ή συλλογικότητα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά του και δεν ελέγχεται από τον ίδιο κατατάσσεται στους εχθρούς.

Έτσι, αφήνουν άστεγο τον σύλλογο αντισφαίρισης, τα βάζουν με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αλλά και το σωματείο εργαζομένων του δήμου.

Ιδιαίτερα στο τελευταίο, αν λάβουμε υπόψη και τον αντίκτυπο που έχει το ζήτημα, τόσο σε γειτονικούς Δήμους, όσο και σε κορυφαίους συνδικαλιστικούς φορείς, είναι πλέον προφανής, ο πανελλαδικός μας περίγελως.

Με εντολή Δημάρχου η Δημοκρατία έχει μπει στο γύψο.

Κωνσταντίνος Σαρόπουλος