Αντιδράσεις της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αγίας Βαρβάρας σε δηλώσεις του Μιχάλη Τζανετή

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “δικαιοσύνη” εχθές Κυριακή 23/10 22, το παρακάτω κείμενο, το οποίο όμως προκάλεσε τις αντιδράσεις της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αγίας Βαρβάρας:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Επιστολή του κ. Μιχάλη Τζανετή (Κούδα), προέδρου του Συλλόγου «Α.Σ. ΑΤΛΑΣ επιτραπέζια αντισφαίριση»

Ως πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Α.Σ. ΑΤΛΑΣ επιτραπέζιας αντισφαίρισης», δηλώνω τα ακόλουθα:

Μετά από αίτηση ακροάσεως προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα, το οποίο ανέκυψε σχετικά με την αίθουσα στην οποία στεγάζεται ο σύλλογος για αρκετά χρόνια, ο κ. Δήμαρχος μας κάλεσε, προ εβδομάδος, περίπου στο γραφείο του.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε παρόντων εμού και του προπονητού της ομάδος κ. Αντώνη Αλεξανδρόπουλου, ο κ. Δήμαρχος ανέφερε τα εξής: [Μετά από καταγγελία ενός εκ των ιδιοκτητών του κτιρίου για αυθαίρετη κατασκευή στο ισόγειο και ημιυπόγειο του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται ο σύλλογος και έπειτα από αυτοψία την οποία διενήργησαν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, ο χώρος κρίνεται ακατάλληλος για αθλητικές δραστηριότητες και θα πρέπει να μεταφερθούμε σε άλλο, ιδιωτικό χώρο, με την υπόσχεση της στήριξης του Δήμου και του Δημάρχου προσωπικά.]

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Επιτραπέζια Αντισφαίριση Αγίας Βαρβάρας:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΗΜΕΡΑ Επιστολή του κ. Μιχάλη Τζανετή (Κούδα).

Ευγενικά ως προπονητής (Αλεξανδρόπουλος Αντώνης) του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

• Πρόεδρος στο σωματείο είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μποζινάκης ο οποίος για προσωπικούς λόγους είχε συντάξει επιστολή παραίτηση (9/10/22), την οποία ανακάλεσε στην συνεδρίαση του Δ.Σ του συλλόγου που είχε σκοπό την συγκρότηση σε σώμα (20/10/22), συνεπώς το Δ.Σ. δεν άλλαξε, και αντιπρόεδρος είναι ο Τζανετής Μιχάλης.

• Η συνάντηση για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της στέγασης, έγινε στο γραφείο του δημάρχου 11/10/22 και ώρα 17:20, παρόν ήταν από μεριάς του δήμου ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου η πρόεδρος Αθλητισμού και πολιτισμού και η αντιδήμαρχος παιδείας, και ένας κύριος που ασχολείται με τα οικονομικά του δήμου. Από το σωματείο παρόν ήταν ο Μιχάλης Τζανετής, εκτελώντας χρέη προέδρου, και εγώ όπως πολύ σωστά αναφέρετε στο ρεπορτάζ.

• Επιστολή προς την εφημερίδα Δικαιοσύνη σήμερα, δεν υπήρξε, παρά μόνο τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μιχάλη Τζανετή.

• To πρόβλημα του χώρου συζητήθηκε πολύ σωστά, αλλά δεν μας δόθηκε καμία εναλλακτική λύση, παρά μόνο η προτροπή να νοικιάσουμε ιδιωτική αίθουσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος μας ανάφερε ότι θα έχουμε την στήριξη του δήμου και του ιδίου προσωπικά, αλλά παράλληλα μας διευκρίνισε ότι ο δήμος δεν επιχορηγεί τα αθλητικά σωματεία, και δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για να μας βοηθήσει. Ως εναλλακτική λύση αντιπροτάθηκε μήπως βρεθεί χώρος σε κάποιο σχολικό συγκρότημα του δήμου, και η απάντηση της Αντιδημάρχου παιδείας ήταν αρνητική γιατί δεν μπορεί να μπει σταθερός εξοπλισμός σε σχολείο.

• Παραμένουμε στον δρόμο από τις 4 Οκτωβρίου, αφού χωρίς καμία ενημέρωση του σωματείου αλλάχθηκε η κλειδαριά. Χάθηκε μία εβδομάδα με το να μας ζητάει ο δήμος όλα τα έγγραφα του σωματείου χωρίς να μας αναφέρει το πραγματικό πρόβλημα. Ο δήμος γραπτώς δεν μας έχει απαντήσει στα ερωτήματα μας που είναι πολλά. Τα έσοδά μας είναι μηδενικά αφού δεν έχουμε συνδρομές (κλειστή αίθουσα) και τα έξοδα τρέχουν.

• Παρακαλούμε πολύ να σκύψουν οι υπεύθυνοι του δήμου στο πρόβλημα, να δώσουν λύση και να κάνουν τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να βρεθεί προσωρινή λύση, ωσότου να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στην αίθουσα και από ακατάλληλη με τις απαιτούμενες ενέργειες να την κάνουν κατάλληλη.

• Οι ευθύνες είναι πολλές για τις αυθαιρεσίες στην δημοτική αίθουσα, που δεν τις έκανε το σωματείο, ο χρόνος αντίδρασης από την ενημέρωση του δήμου για το πρόβλημα της αυθαιρεσίας πολύ μεγάλη, ενώ ο χρόνος αντίδρασης τους σωματείου για να βρει εναλλακτική λύση μηδενική.