“Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ” γυρίζει σελίδα – Καπλάνης οριστικά στη Γορτυνία – Ο Κωνσταντίνος Σαρόπουλος φέρεται επικρατέστερος για υπ. Δήμαρχος

Εχθές βράδυ 19 Οκτωβρίου οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε από τον ίδιον,  η κάθοδος του τ. Δημάρχου της πόλης μας κ. Γιώργου Καπλάνη στην ιδιαιτέρα πατρίδα του και συγκεκριμένα στο δήμο Γορτυνίας, στις επόμενες δημοτικές εκλογές, για την οποία γράφαμε προ εβδομάδων.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών της παράταξής του, ανακοίνωσε την απόφασή του, εξηγώντας και τους λόγους.

Στη συνέχεια υπήρξε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των παραβρισκόμενων για την απόφασή του, αλλά και για το μέλλον της παράταξης, η οποία ενωμένη θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλό της πόλης και θα δώσει τη μάχη για νικηφόρο αποτέλεσμα στις επόμενες δημοτικές εκλογές, όπως εκφράστηκε από όλους τους συμμετέχοντες.

Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση περιστράφηκε και στον επόμενο επικεφαλής της παράταξης.

Μέσα από τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων “επικράτησαν” δύο πρόσωπα, χωρίς να αποκλείεται και η προσθήκη κάποιου ακόμα, μελλοντικά, από την πλειάδα στελεχών που διαθέτει η παράταξη “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ”.

Πρόκειται για τους κ.κ. Σάββα Σαββίδη και Κωνσταντίνο Σαρόπουλο.

Δύο πρόσωπα με εμπειρία, δημοκρατικές αρχές και αποδεδειγμένη δουλειά στο χώρο της πόλης μέσα από τις θέσεις που στο παρελθόν κατείχαν και είχαν αποδείξει την αξία τους με την εργασία τους και την συμπεριφορά τους.

Ο κ. Σάββας Σαββίδης για μια ακόμα φορά αποδεικνύοντας τον τρόπο σκέψης του και θέλοντας να συμβάλλει ουσιαστικά στην ενότητα της παράταξης, δήλωσε πως θα στηρίξει την όποια απόφαση της, την οποία σέβεται και τιμά.

Βεβαίως ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για τα παραπάνω, αλλά οι πληροφορίες της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ως συνήθως, θα αποδειχτούν ακριβείς.

Επιπλέον η παράταξη θα πραγματοποιήσει και άλλες συναντήσεις προκειμένου να συζητηθούν περισσότερες λεπτομέρειες και να οριστικοποιηθούν ορισμένα θέματα που “έπεσαν” στο τραπέζι και να χαραχθούν μια σειρά από κινήσεις και πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητες να παρθούν, για την καλύτερη εμφάνιση της παράταξης στον λαό της πόλης μας .

Όσον αφορά την περίπτωση συνεργασίας με την παράταξη Γιάγκα είναι όλα ανοικτά και συζητήσιμα, απ΄ ότι αφέθηκε να εννοηθεί, εφ΄  όσον υπάρχει διάθεση για κάτι τέτοιο και από τον άλλον πόλο αντιπολίτευσης στο δήμο…