ΠΡΕΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ:  Δυστυχώς η Κρήτη μας χτυπήθηκε για μιαν ακόμα φορά…


Δυστυχώς η Κρήτη μας χτυπήθηκε για μιαν ακόμα φορά…

Είναι επιτακτική ανάγκη να σταθούμε και πάλι στο πλευρό των αδερφών μας, όπως πολύ καλά το γνωρίζουμε, με έργα και πράξεις και όχι με αναρτήσεις συμπαράστασης, ευχές και λόγια.

Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας θέτει την δύναμή της στην υπηρεσία της προσπάθειας, η οποία για να είναι αποτελεσματική θα πρέπει να γίνει κεντρικά και συντονισμένα!

Για το λόγο αυτό καλούμε να αναλάβουν ΆΜΕΣΑ πρωτοβουλία η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων να καλέσει σε συνεννόηση την Παγκρήτιος Ενωση, την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά “Ομόνοια” και όλα ανεξαιρέτως τα πολιτιστικά σωματεία και τους φορείς και να συγκροτήσουν ένα συντονιστικό από ανθρώπους που έχουν την διάθεση και την δυνατότητα να υλοποιήσουν αυτή την προσπάθεια.

Με λογική και συνεργασία, το συντονιστικό να έρθει σε επικοινωνία και ίσως και εκ του συνεγγυς με τους σχετιζομενους φορείς της Κρήτης να αποφασίσουν τους τομείς δράσης, ώστε ακολούθως τα σωματεία να κληθούν να ανταποκριθούν σε δράσεις, χρήματα και υλικά που μπορούν να υλοποιήσουν.

Να κληθούν όλοι οι Κρήτες αρχηγοί κομμάτων, υπουργοί, βουλευτές κλπ να αναλάβουν τις ευθύνες τους, συμμετέχοντας ακόμα και στο συντονιστικό.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι της Παγκρήτιου Ενωσης κ.κ. Βασιλάκη και Πετράκης, καθώς και όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι μας, όπως και οι υποψήφιοι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων και όλοι οι πρόεδροι και τα ΔΣ των σωματείων να θέσουμε τον εαυτό μας στην υπηρεσία της ιδιαίτερης πατρίδας μας, της Κρήτης και να προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό να αποκατασταθεί η θλιβερή αυτή κατάσταση.

Πρέπει άμεσα να αποδείξουμε καταρχάς στους εαυτούς μας κι έπειτα σε όλους τους άλλους πως μπορούμε όχι μόνο να διασκεδάζουμε στα γλέντια, αλλά να διασκεδάζουμε και τις οποίες δυσκολίες συμβαίνουν στον τόπο μας.

Μια είναι η Κρήτη κι όλα τα παιδιά της Ένα!!!

ΠΡΕΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ