Διαμορφώθηκε η είσοδος στο γήπεδο στα Ριμινίτικα, υπάρχουν όμως κι άλλες εκκρεμότητες…

Φίλος της εφημερίδας μας και της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, που συχνάζει στο γήπεδο στα Ριμινίτικα μας έστειλε τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε από την είσοδο του γηπέδου όπως διαμορφώθηκε και μας ζήτησε σε επικοινωνία που είχαμε να συνεχίσουμε να γράφουμε σχετικά με τους προβολείς του γηπέδου.

Η εφημερίδα μας εδώ και πολλούς μήνες έγραφε για ορισμένα προβλήματα που υπάρχουν στο γήπεδο. Το ένα λύθηκε και αφορά τη διαμόρφωση της εισόδου.

Οι προβολείς όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα αλλά και πρόσφατα είναι απαραίτητο να επισκευαστούν διότι τώρα που σκοτεινιάζει νωρίς, ο φωτισμός του αγωνιστικού χώρου είναι κάκιστος, αφού ανάβουν ελάχιστοι από αυτούς.

Εκτός των προβολέων επαναφέρουμε το θέμα της διαμόρφωσης του χώρου στην οδό Φλέμινγκ, κάτω από το γήπεδο, σε χώρο πάρκινγκ.

Ειδικά το θέμα πάρκινγκ γίνεται χωρίς κόστος, αφού δεν χρειάζονται ιδιαίτερες εργασίες σε αυτόν, για να εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες σε θέσεις πάρκινγκ οχημάτων.

Τέλος αναφέρουμε και το θέμα της τοποθέτησης φιλέ πίσω από τα δύο τέρματα και στην απέναντι από την εξέδρα μεριά, για να μη χάνονται μπάλες που καταλήγουν εκτός γηπέδου.

Υπενθυμίζουμε πως ο αντιδήμαρχος κ. Βασιλάκος προ εβδομάδων κατά τον αγιασμό της ΑΠΕ, υποσχέθηκε την τοποθέτηση φιλέ…