Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά σε παντοπωλείο στην οδό Παλ. Πολεμιστών και Κρήτης γωνία…

Την περασμένη Τρίτη 4 Οκτωβρίου τα ξημερώματα (03:30), εκρήξεις αναστάτωσαν την γειτονιά της διασταύρωσης Κρήτης και Παλ. Πολεμιστών.

Οι εκρήξεις προήλθαν από το σκάσιμο φιαλών υγραερίου  (γκαζάκια) στο εσωτερικό παντοπωλείου που υπάρχει απέναντι από τον Παιδικό Σταθμό “ΣΒΟΥΡΑ”.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κάνει λόγο για εμπρησμό, αφού εντός του καταστήματος όπως πληροφορηθήκαμε βρέθηκαν στουπί και πανί ποτισμένα προφανώς με κάποιο εύφλεκτο υλικό, τα οποία προκάλεσαν στη συνέχεια την έκρηξη των φιαλών υγραερίου.

Το εσωτερικό του καταστήματος έχει καεί σχεδόν ολοσχερώς, ενώ τα προϊόντα σε αυτό έλιωσαν τα περισσότερα από την υψηλή θερμοκρασία που αναπτύχθηκε από τις φλόγες.

Ψυγεία εντός και εκτός του καταστήματος καταστράφηκαν. Ράφια κάηκαν, έπιπλα και προσθήκες έγιναν στάχτη. Σοβάδες έπεσαν από το ταβάνι και τοίχοι μαύρισαν από τον καπνό.

Το κατάστημα ήταν μεν ασφαλισμένο, αλλά η αποζημίωση είναι μακριά από τις ζημιές που συνέβησαν και η καταστηματάρχης θα χρειαστεί να βάλει χρήματα από την τσέπη της, αυτή τη δύσκολο περίοδο, για να το επισκευάσει και να κάνει νέες προμήθειες αγαθών.

Όταν με το καλό το κατάστημα επαναλειτουργήσει θα χρειαστεί τη βοήθεια όλης της γειτονιάς για να επανακάμψει και να συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές που το προτιμούν φθηνά και καλής ποιότητας προϊόντα.