Το 5ο Δημοτικό για τα σχολικά γεύματα και τυχόν αλλεργίες μαθητών σε τροφές

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Tηλέφωνο: 2105614005
Fax: Email: mail@5dim-ag-varvar.att.sch.gr
Σχολικό έτος: 2022-2023

Ημερομηνία: 07/10/2022

Σας ενημερώνουμε ότι επίκειται, εντός των επομένων ημερών, η έναρξη του προγράμματος σίτισης με τον διακριτό τίτλο «ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ» που υλοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με τον ΟΠΕΚΑ. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και αφορά σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως του ύψους εισοδήματος των γονέων τους.

Λόγω των ασφυκτικών προθεσμιών που μας τίθενται (μέχρι τη Δευτέρα 10/10/2022) παρακαλούμε να επικαιροποιήσετε άμεσα εάν το παιδί σας έχει κάποια αλλεργία και αν ΝΑΙ να αναφέρετε συγκεκριμένα τι είδους αλλεργία είναι αυτή (π.χ αλλεργία στο ψάρι, στο αυγό, στο γάλα, στους ξηρούς καρπούς κλπ) αναφέροντας φυσικά και το ονοματεπώνυμο του παιδιού και την τάξη που φοιτά. Παρακαλούμε θερμά να ενημερώσουν με απαντητικό e-mail στο (mail@5dim-ag-varvar.att.sch.gr) ΜΟΝΟ οι γονείς που το παιδί τους έχει κάποια γνωστή σε αυτούς αλλεργία μέχρι τη Δευτέρα 10/10/2022 και ώρα 09:00 π.μ.

Παρακαλούμε να τηρηθεί αυστηρά η προθεσμία γιατί τα στοιχεία θα διαβιβαστούν αμέσως μετά ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση Π.Ε Γ΄ Αθήνας και η όποια αλλαγή / προσθήκη θα είναι δύσκολη. Για την ακριβή ημερομηνία έναρξης του προγράμματος, για το μενού ανά μήνα και όλες τις λεπτομέρειες θα ειδοποιηθείτε αμέσως με νεότερο ηλεκτρονικό μας μήνυμα.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία !