Γρηγόρης Γουρδομιχάλης: “Στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο έργο του ΔΙΚΕΠΑΖ!”

Την «τιμητική» του είχε κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων, καθώς λίγο μετά από την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, τις εγκαταστάσεις του Κέντρου επισκέφθηκε και αντιπροσωπεία του Τομέα Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Γιώργο Αποστολόπουλο και τα στελέχη του Τομέα, Δέσποινα Κάτσικα και Χριστίνα Ουσταμπασίδου!

Τα μέλη της αντιπροσωπείας , είχαν φιλική συζήτηση με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους των φιλοζωικων σωματείων που ήταν παροντες.

Στη συνέχεια, μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΠΕΣΥΔΑΠ, Δημήτρη Τσατσαμπά, και το μελος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Γιώργο Γκόγκο, ξεναγήσαμε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τα ενημερώσαμε αναλυτικά για τις δράσεις, τα προβλήματα και τους στόχους του ΔΙΚΕΠΑΖ για το επόμενο διάστημα.

Από πλευράς της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ εκφράσθηκε η πλήρης υποστήριξη στο έργο του ΔΙΚΕΠΑΖ, καθώς ο ίδιος ο Γιώργος Αποστολόπουλος, έχει πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία και βαθειά γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δήμοι, ώστε να ανταποκριθούν στην φροντιδα των αδέσποτων ζώων.

Ο Γ. Αποστολόπουλος τόνισε με έμφαση ότι το ΠΑΣΟΚ δίνει ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Όπως είπε “θυμίζω ότι η μεγάλη αλλαγή για την πραγματική φροντίδα των αδέσποτων ζώων έγινε με τη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ το 2002” και συνεχισε “απαιτούμε από την κυβέρνηση να ενισχύσει πραγματικά τους δήμους στο θέμα αυτό”.

Με τη σειρά μου τονισα ότι “στο ΔΙΚΕΠΑΖ εκφράζεται η πρωτοπόρα προσπάθεια των 22 δήμων – μελών του ΠΕΣΥΔΑΠ, για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων”, καθώς και ότι “φέτος που συμπληρώθηκαν 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου, εχουν νοσηλευθεί 46.000 αδέσποτα ζώα με κύριο χρηματοδότη τους 22 δήμους – μέλη του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου.”

*Παραθέτω εδώ η ανακοίνωση του Τομέα Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10160586309568534&id=841573533

Γρηγόρης Γουρδομιχάλης