Έπεσαν τα μπετά στην είσοδο του γηπέδου στα Ριμινίτικα – Παραμένουν αρκετές εκκρεμότητες όμως σε αυτό

Έπεσαν τα μπετά μπροστά στην κεντρική είσοδο του ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Ριμινίτικα, εξομαλύνοντας  την απαράδεκτη  κατάσταση που επικρατούσε σε αυτήν, οριακά πριν την επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων σε αυτό.

Η πολύμηνη καθυστέρηση πάντως είχε και συνέχεια εχθές, αφού τρεις  εργαζόμενοι του δήμου όλο το πρωινό περίμεναν να εμφανιστεί η βαρέλα με το σκυρόδεμα για να το στρώσουν, αλλά αυτή εμφανίστηκε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι.

Όλες αυτές τις ώρες στο γήπεδο και ο αντιδήμαρχος κ. Βασιλάκος περίμενε υπομονετικά για να είναι παρόντας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε εχθές το μεσημέρι πως αναβάλλονται οι αγώνες της ΕΠΣΑ αυτού του Σαββατοκύριακου, πράγμα που σημαίνει πως μπορούν να γίνουν μαζέματα στο γήπεδο, ώστε όταν ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα αυτό να είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Εχθές για μια ακόμα φορά κάναμε αναφορά στους προβολείς που δεν ανάβουν όλοι και αυτό δυσχεραίνει τις προσπάθειες των αθλουμένων σε αυτό, αφού σκοτεινιάζει νωρίς.

Επίσης γράφαμε για το χώρο που βρίσκεται τέλος Φλέμινγκ και πρέπει να διαμορφωθεί σε πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και την αποφυγή προστριβών με τους κατοίκους του δρόμου για τις θέσεις παρκαρίσματος.

Η τοποθέτηση φιλέ πίσω από τα γκολποστ και στην πλαϊνή πλευρά, για να μην χάνονται μπάλες και επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τον προϋπολογισμό της ομάδας, είναι ένα θέμα.

Θυμίζουμε πως ο αντιδήμαρχος κ. Βασιλάκος κατά την τελετή του αγιασμού της ομάδας προ εβδομάδων είχε ανακοινώσει πως θα φροντίσει γιαυτό.