Χωρίς ρεύμα επί ώρες εργατικές πολυκατοικίες στην οδό Σμύρνης

Λάβαμε από τη συμπολίτισσά μας κ. Σ. Ν., εχθές το πρωί το παρακάτω σχόλιο που αφορά τη διακοπή ρεύματος στις εργατικές πολυκατοικίες, επί της οδού Σμύρνης, στην κάτω Αγία Βαρβάρα, το μεσημέρι του Σαββάτου:
“Καλημέρα κύριε Παρι,
θέλω να σας ενημερώσω για κάτι μήπως και το δει κανείς και επιτέλους υπάρξει κάποια αλλαγή Εχθές στις 13:20 υπήρξε διακοπή ρεύματος στις εργατικές αφού λοιπόν τηλεφώνησα και ήρθε τεχνικός επανήλθε σε μερικές αλλά όχι σε όλες μέσα στις πολυκατοικίες που έμειναν χωρίς ρεύμα ήταν μια γυναίκα που κάνει χρήση οξυγόνου και η δική μου πολυκατοικία που έχω ένα βρέφος.
Έπειτα από ώρα στις 16:30 ήρθαν σκάφτηκαν και ξεκίνησαν οι εργασίες δεν βρήκαν εύκολα την βλάβη με αποτέλεσμα το ρεύμα να έρθει στις 19:30…
Θα μου πείτε προβλήματα υπάρχουν συχνά γιατί να γίνει αναφορά σε κάτι τέτοιο;
Γιατί μέσα σε λιγότερα από ένα χρόνο είναι δεύτερη ΠΟΛΎΩΡΗ διακοπή τον χειμώνα που μας πέρασε υπήρξε διακοπή για 15 ολόκληρες ώρες. Από το απόγευμα μέχρι την επόμενη το μεσημέρι.
Δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι από την στιγμή που υπάρχουν τέτοιες βλάβες όπως να αλλαχτούν κάποιες παλιές γραμμές; ή επειδή η πλειοψηφία εδώ είναι τσιγγάνοι δεν μας υπολογίζουν σαν κοινωνία; αυτό είναι το παράπονο και ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας”.
Προβλήθηκε από 'Σεβη Νομικου στις 14 Οκτωβρίου 2021 - 10:57 μ.μ.