Επικίνδυνες “παγίδες” σε δρόμους της πόλης μας, χωρίς καμία προειδοποιητική σήμανση για τους οδηγούς και τους πεζούς

Αυτές τις ημέρες υπάρχουν στο δήμο μας διάφορες παγίδες σε οδοστρώματά του, στις οποίες όμως δεν έχει υπάρξει δυστυχώς απολύτως καμία παρέμβαση για την αποκατάστασή τους, έως τώρα.

Τα σημαντικότερα προβλήματα υπάρχουν στην οδό Καλαβρύτων πλησίον της οδού Αθανασίου Διάκου, με καθίζηση η οποία συνεχώς βαθαίνει.

Στην οδό Καραϊσκάκη στην υφιστάμενη εδώ και καιρό καθίζηση, από την οποία όμως αναβλύζουν πλέον και νερά με τη ροή και την ποσότητα τους να αυξάνονται όσο περνάει ο χρόνος  και την καθιστούν περισσότερο επικίνδυνη.

Στην οδό Ψηλορείτη στην οποία έχει κάτσει το οδόστρωμα και μέρος του πεζοδρομίου και υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.

Σε καμία από αυτές τις παγίδες ο δήμος δεν έχει φροντίσει να τοποθετήσει προειδοποιητικά πλαστικά πλέγματα με φάρους, σαν κι αυτά της φωτογραφίας μας (κάτω), για την προειδοποίηση των οδηγών και των πεζών τις νυκτερινές σκοτεινές ώρες, έως ότου υπάρξει παρέμβαση για την επισκευή τους.

Πιστεύουμε πως πρέπει να εκσυγχρονισθεί η Αγία Βαρβάρα στα θέματα προστασίας του πολίτη, για να αποκαλείται “σύγχρονη” πόλη…