Ακόμα μία μεταγραφή η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – Απέκτησε τον τερματοφύλακα Χρήστο Ναβροζίδη – Ήττα σε φιλικό στη Σαλαμίνα

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 25 Αυγούστου, ολοκληρώθηκε η μεταγραφική μετακίνηση του  πορτιέρο Χρήστου Ναβροζίδη από την Ελλάς Ποντίων στην ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ.

Ο νεαποκτηθείς κήπερ είναι ο τρίτος αθλητής σε αυτήν τη θέση, που αποκτά η  ιστορική ομάδα της πόλης μας, η οποία έως σήμερα έχει πραγματοποιήσει 12 μεταγραφές, ενισχύοντας σημαντικά την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα της.

ΟΙ 12 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΦΕΤΟΣ Η ΑΠΕ

Ο Χρήστος Ναβροζίδης αποτελεί λοιπόν την 12η φετινή απόκτηση αθλητή στην ΑΠΕ, καθώς ήδη έχουν προηγηθεί αυτές, του 24χρονου μεσοεπιθετικού Ηλία Κοπανά από την Άμιλλα Περιστερίου, του 32χρονου γκολκήπερ Νικήτα Αλεξόπουλου από τον Σκορπιό Φυλής (ΕΠΣΔΑ), του 16χρονου τερματοφύλακα Δημήτρη Τζωρτζακάκη από τον ΑΟ Νικολακάκη), του 24χρονου στόπερ Λάμπρου Γαλάνη από τον Παννεαπολικό, του 19χρονου φορ Γρηγόρη Τουφεξίδη από το Μοσχάτο, του 22χρονου εξτρέμ Ανδρέα Καραδήμα από τον Άρη Πετρούπολης, του 20χρονου  Τάσου Κρητικού από τα Μελίσσια, του 22χρονου δεξιού μπακ – χαφ Δημήτρη Σωτηρόπουλου από τον Άγιαξ Ταύρου, του 26χρονου επιτελικού μέσου Μάριου Λαδένογλου από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, του 33χρονου, πολύπειρου χαφ, Γιώργου Κατσικογιάννη από τον Κυανό Αστέρα Βάρης και του 24χρονου επιθετικού Δημήτρη Γιαννόπουλου από τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.

Επίσης η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ανανέωσε τη συνεργασία της με άλλους έντεκα ποδοσφαιριστές για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

ΟΙ 11 ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Από το  ρόστερ της προηγούμενης περιόδου, ανανεώθηκαν οι συμφωνίες με, τον 27χρονο  μπακ – χαφ Βαγγέλη Καζάλα, τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Ηλία Μπίκο, τον 26χρονο ανασταλτικό μέσο Γιώργο Κυβέλο, τον 26χρονο επιθετικό Παναγιώτη Μπάκα, τον 17χρονο στόπερ Γιάννη Μαθιούδη, τον 33χρονο μέσο Γιάννη Σκαπέτη, τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Θάνο Κατσικανταή, τον 26χρονο αμυντικό Αλέξανδρο Μπάκα, τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Αντώνη Τσαγκάρη, τον 25χρονο μέσο Χριστόφορο Μαζμανίδη και τον 20χρονο  επιθετικό Μάμας Μάμα.

Τέλος στην αντρική ομάδα προωθήθηκαν τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σαιζόν.

ΟΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕ

Προωθήθηκαν, οι Γιάννης Τεπετίδης, Κώστας Μιχαλόπουλος και Ιγνάτιος Μπαριάμι.

ΗΤΤΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Την ήττα από τον Αμπελακιακό με σκορ  1-0 δέχτηκε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα του Νίκου Κουνάδη, που είχε καλή εικόνα στο παιχνίδι της, εχτές Σάββατο 27 Αυγούστου στην Σαλαμίνα.

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ αγωνίστηκε με τους  Ναβροζίδη, Μπάκα Αλ., Κυβέλο, Μπίκο, Λαδένογλου, Πατσατζόγλου, Σωτηρόπουλο, Κρητικό, Τουφεξίδη, Κοπανά, Γκουτίδη.

Επίσης χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Τζωρτζακάκης, Μαθιούδης, Μαζμανίδης, Γαλάνης, Καζάλας, Κατσικανταής, Τσαγκάρης, Γιαννόπουλος, Μπάκας Π., Καραδήμας, Τεπετίδης