Συμπολίτισσά μας: “Ζητάμε ένα απλό πράγμα, ο δήμος να αναλάβει την ευθύνη του και να έρθει να κόψει ένα δέντρο πριν πέσει…”

Λάβαμε εχθές το βράδυ το παρακάτω κείμενο από τη συμπολίτισσά μας κ. Κ. Π., στο οποίο κάνει αναφορά σε έναν υψηλό ευκάλυπτο από τον οποίον σε καθημερινή βάση, κόβονται κλαδιά που πέφτουν στο έδαφος και κοντά στα αυτοκίνητά τους και ζητά από τον δήμο να ενδιαφερθεί και να τον κλαδέψει.

Το κείμενο της συμπολίτισσάς μας έχει ως εξής:

“Καλησπέρα σας, καθότι κάτοικος της Αγίας Βαρβάρα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού Μήλου θα ήθελα να σας παραθέσω ένα ζήτημα.

Μιλάμε για ένα ζήτημα που υπάρχει εδώ και 5 χρόνια και ο δήμος απλά αδιαφορεί και πλέον μιλάμε ότι είναι επικίνδυνο ως προς της ακεραιότητα των ανθρώπων.

Ένας ευκάλυπτος πάνω από 20 ετών έχει αρχίσει να σπάει με αποτέλεσμα κάθε πρωί που ξυπνάμε να βλέπουμε σπασμένες κλάρες κοντά στα σπίτια και τα αυτοκίνητα μας.

Θεωρεί ο δήμος οτι αν σπάσει ένα δέντρο τέτοια ηλικίας και μεγέθους πάνω από 15 μέτρα δεν μπορεί να υπάρξει τραυματισμός ανθρώπου;

Τόσα χρόνια ως γειτονιά ζητάμε ένα απλό πράγμα ο δήμος να αναλάβει την ευθύνη του και να έρθει και να κόψει αυτό το δέντρο πριν πέσει πάνω σε κάποιο σπίτι, αυτοκίνητο ή μέχρι και πάνω σε έναν πεζό.

Ελπίζω τουλάχιστον εσείς να δώσετε βάσει σε αυτό το ζήτημα και να δει η διοίκηση του δήμου ότι να διοικείς μια περιοχή δεν είναι μόνο για να παίρνεις κονδύλια και να κάθεσαι στην άνεση του γραφείου σου αλλά να νοιάζεσαι ουσιαστικά για την αρμονική ζωή των κατοίκων και των συμπολιτών του που τόσο πολύ “νοιάζονται” για αυτούς”.