Δελτίο τύπου του δήμου για το “μπέρδεμα” στην κλιματιζόμενη αίθουσα…

Γράφαμε την Κυριακή 24 Ιουλίου πως υπήρξε μπέρδεμα μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας σχετικά με τον κλιματιζόμενο χώρο, που ανακοινώθηκε πως λειτουργεί αυτές τις ημέρες στο δήμο μας.

Ενώ ο δήμος ανακοίνωσε πως θα λειτουργεί η αίθουσα του Κ.Η.ΦΗ. στο αμαξοστάσιο της οδού Σιπύλου, η Περιφέρεια ανακοίνωσε πως θα λειτουργεί η αίθουσα του Α ΚΑΠΗ.

Μάλιστα για του λόγω το αληθές, δημοσιεύσαμε απόσπασμα της ανακοίνωσης του δήμου (πάνω) και παράλληλα τον χάρτη που έδωσε στη δημοσιότητα η Περιφέρεια και εμφανίζεται σε αυτό το Α ΚΑΠΗ να λειτουργεί σαν κλιματιζόμενος χώρος.

Έρχεται τώρα ο δήμος και με δελτίο τύπου μιλάει για “δημοσιογραφικές κακοήθειες”, επειδή γράψαμε για το μπέρδεμα αυτό.

Σημειώνουμε πως την ανακοίνωση της Περιφέρειας στην οποία εμφανίζονταν ο χάρτης που έδειχνε το Α ΚΑΠΗ να φιλοξενεί κλιματιζόμενη αίθουσα, δημοσίευσε ΜΟΝΟ η εφημερίδα “δικαιοσύνη”, στην πόλη μας, στις 23 Ιουλίου.

Η εφημερίδα μας, παρότι έλαβε από την Περιφέρεια την ανακοίνωσή της στις 22 Ιουλίου, ΔΕΝ τη δημοσίευσε, επειδή εντόπισε την λανθασμένη αναφορά που έκανε και δεν ήθελε να “μπερδέψει” τους συμπολίτες μας.

Μετά το δημοσίευμά μας λοιπόν για το αλαλούμ που προκλήθηκε, την επομένη, η Περιφέρεια διόρθωσε τον χάρτη της (κάτω) και αφαίρεσε από αυτόν το Α ΚΑΠΗ που υποδείκνυε στην αρχή (το πορτοκαλί σπιτάκι στην οδό Καλαντζάκου) και τώρα είναι σωστός.

Ας είναι προσεκτικός λοιπόν ο δήμος για το τι διαβάζει και τι καταλαβαίνει.

Δεν γράψαμε πουθενά για καμιά ολιγωρία του δήμου.

Γράψαμε πως δήμος και περιφέρεια ανακοίνωσαν δύο διαφορετικούς χώρους και αυτό αποδεικνύετε από τα δημοσιεύματα.

Παρακάτω δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου του δήμου: