Ξεκινά η θερινή περίοδος για το cine-ΠΑΝΘΕΟΝ, Πέμπτη 16 Ιουνίου

Η αγαπημένη μας «αυλή», ο χώρος που αφηνόμαστε να μας παρασύρει η μαγεία της μεγάλης οθόνης, το cine-ΠΑΝΘΕΟΝ ανοίγει και φέτος τις πόρτες του και μας υποδέχεται για την νέα θερινή περίοδο.

Και φέτος τα βράδια μας θα έχουν αισθητική, αγωνία, γέλιο, συγκίνηση αφού στην ομορφότερη γωνιά της Αθήνας, τα βράδια του καλοκαιριού, μας περιμένουν οι καλλίτερες ταινίες πρώτης προβολής να τις απολαύσουμε κάτω από τον αττικό ουρανό με το φεγγάρι να λάμπει, την δροσιά του δάσους που περιβάλλει τον κινηματογράφο να μειώνει την καλοκαιρινή κάψα και την σκέψη μας να ταξιδεύει μαζί με τους ήρωες των ταινιών σε μέρη που μόνο η φαντασία μπορεί.

Ο κινηματογράφος ξεκινά τις προβολές με την ταινία «The Black Bachelor (4)», σήμερα, 16 Ιουνίου. Για την παράσταση αυτή καθώς και για εκείνες στις 17 Ιουνίου και 18 Ιουνίου, ο Δήμος ανταποδίδοντας την αγάπη των φίλων του κινηματογράφου, προσφέρει δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η επίσημη έναρξη της περιόδου είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:00 με μουσική εκδήλωση «σε ρυθμούς μιας άλλης εποχής».

Την Δευτέρα 20η Ιουνίου, οι προβολές συνεχίζονται με τις ταινίες “Αρχηγός από κούνια” και “Πύρινη οργή” έως και την Τετάρτη 22α Ιουνίου, ενώ την Πέμπτη 23η Ιουνίου έως και την Τετάρτη 29η Ιουνίου με την ταινία “Jurassic world”.

Cine Πάνθεον