Αναβλήθηκαν οι εκδικάσεις των μηνύσεων Γιάγκα κατά Μίχου και Σωτηρόπουλου κατά Γιάγκα…

Αναβλήθηκε εχθές Πέμπτη 16 Ιουνίου, η εκδίκαση της μήνυσης του επικεφαλής της παράταξης “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” κ. Μιχάλη Γιάγκα κατά του δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου, για συκοφαντική δυσφήμιση, σχετικά με όσα ειπώθηκαν από τον κ. Μίχο κατά του προσώπου του, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον Οκτώβριο του 2019.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 3 Απριλίου 2023, επειδή εχθές δεν πρόλαβε να συζητηθεί.

Υπενθυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα (10 Ιουνίου) είχε αναβληθεί η συνεκδίκαση των αγωγών, που έχουν καταθέσει οι δυό τους, ο ένας  κατά του άλλου, πάλι για συκοφαντική δυσφήμηση. Η συζήτηση για τις αγωγές εκείνες, ορίστηκε για τον Οκτώβριο του 2023.

Επίσης αναβλήθηκε προχθές Τετάρτη 15 Ιουνίου, η εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέσει ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος κατά του επικεφαλή της παράταξης “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” κ. Μιχάλη Γιάγκα.

Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, αφορά σχόλια του κ. Γιάγκα, σχετικά με όσα ο κ. Σωτηρόπουλος υποστήριζε και αφορούσαν τον Δωρεάν Μαστογραφικό έλεγχο που είχε προσφέρει η παράταξη του κ. Γιάγκα, στις γυναίκες της πόλης μας, τον Δεκέμβριο του 2018 και είχε καλύψει οικονομικά μέλος της παράταξής του.

Η αναβολή δόθηκε διότι το δικαστήριο δεν πρόλαβε να εκδικάσει την υπόθεση λόγω ωραρίου και ορίστηκε για τον Μάρτιο του 2023.