Πιθανότατα κίνδυνος από επαφή σε κολώνα – υποσταθμό της ΔΕΗ στην Π. Π. Γερμανού – Ενημερώσαμε τη ΔΕΔΔΗΕ

Πιθανότατα να υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην πόλη μας, στην οδό Π. Π. Γερμανού στην πλατεία του αναψυκτηρίου “Ο ΛΙΘΟΣ”, αφού η σωλήνα που σε αυτήν μέσα συνήθως υπάρχει η γείωσή της και βγαίνει από το υπέδαφος, έχει αποκοπεί από τη ρίζα, ίσως από την σκουριά ή από προσπάθεια κλοπής της και ενώ η σωλήνα κρέμεται στον κεντρικό δρόμο, η γείωση φαίνεται να είναι κομμένη.

Δεν θέλουμε να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο, αλλά έως ότου έρθει η ΔΕΔΔΗΕ για έλεγχο ας μην ακουμπάει κανείς τίποτα στην κολώνα, στην οποία είδαμε τι συμβαίνει πριν λίγη ώρα, στην πρωινή μας βόλτα.

Υπενθυμίζουμε πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πέσει θύματα ηλεκτροπληξίας άτομα που ακούμπησαν κολώνες, το πιο πρόσφατο πριν λίγες ημέρες στην Λάρισα σε εννιάχρονο αγόρι (2 Ιουνίου 2022), σε 12χρόνη μαθήτρια στον Άγιο Παντελεήμονα (στις 12 Μαρτίου 2021) κ.ά.

Υπενθυμίζουμε επίσης, πως προ τεσσάρων ετών ένας σκύλος έπαθε ηλεκτροπληξία και σκοτώθηκε ακαριαία όταν ακούμπησε κολωνάκι του δημοτικού φωτισμού στο Άλσος ΜΗΤΕΡΑ, επειδή είχαν κλέψει τη γείωση από αυτό.

Επισημαίνουμε το γεγονός και ελπίζουμε η ΔΕΔΔΗΕ, την οποία ειδοποιήσαμε, να εμφανιστεί σύντομα και να δει τι ακριβώς συμβαίνει στον υποσταθμό.