Μανούσος Πανόπουλος: “Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Πουλάκη διευθυντή της εφημερίδας Δικαιοσύνη”

Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Πουλάκη διευθυντή της εφημερίδας Δικαιοσύνη
(Αποστέλλεται στις εφημερίδες Δικαιοσύνη και Προοδευτική)

Κυριε Πουλάκη, επειδή ως μέλος της δημοτικής παραταξης «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ» θίχτηκα από το τελευταίο ανακριβές δημοσίευμα σας, σας ενημερώνω καταρχάς πως η παράταξη μας δεν διοργάνωνε συγκέντρωση αλλά περιοδεία, όπως ακριβώς λέει και η ανακοινωση!

Δευτερον: εάν θέλατε να καλύψετε δημοσιογραφικά την περιοδεία θα έπρεπε να στείλετε κάποιον εκπρόσωπό σας ώστε να έχετε πληρη εικόνα και σωστές φωτογραφίες και όχι κάποια κυρία κρυμμενη πισω απο τους κάδους να φωτογραφίζει, ένα τέταρτο πριν από το ραντεβού μας για την περιοδεια.

Αυτό έκανε άλλωστε η εφημερίδα Προοδευτική στέλνοντας εκπροσωπο της.

Τώρα πολιτικά, σας ενημερώνουμε ότι οι περιοδειες θα συνεχίστουν σε όλη την Αγ. Βαρβαρα, ως οφείλουν να κάνουν όλοι οι δημοτικοί συμβουλοι και παραταξεις και είστε ευπρόσδεκτοι εάν θέλετε να τις καλυψετε δημοσιογραφικα.

Όσο για την παρουσία της παράταξης στα Δ/Σ σας ενημερωνω πως η παραταξη μας έχει κάνει την επιλογή να εμφανίζεται περισσότερο στους δρόμους και τις γειτονιές της πολης καταγράφοντας και αναδεικνύοντας τα προβληματα, μιας και έχει φροντισει η κυβέρνηση με τον νόμο Θεοδωρικακου να αφαιρεσει καθε δικαιωμα από την αντιπολίτευση.

Με τιμή

Μανουσος Πανοπουλος

(Μέλος της παράταξης «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ» και δημότης της Αγ. Βαρβάρας