Η είσοδος πλέον επιτρέπεται από την οδό Παπαφλέσσα στο χώρο της Αποστολικής Διακονίας, αλλά με ωράριο!!!

Άνοιξε η πόρτα του χώρου της Αποστολικής Διακονίας η οποία είχε κλείσει, λόγω της πυρκαγιάς που συνέβη προ ημερών στο σημείο πλησίον της, προκειμένου να επισκευαστούν οι ζημιές που είχαν προκληθεί σε καλωδιώσεις.

Όπως είχαν δεσμευτεί από την Αποστολική Διακονία, η είσοδος πλέον επιτρέπεται από την οδό Παπαφλέσσα, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο σημείο, αλλά με ωράριο…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση η οποία έχει επικολληθεί στην είσοδο, η πόρτα θα είναι ανοικτή από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Κατανοούμε πως ίσως να χρειάζεται, κάποιες ώρες να είναι κλειστή η πόρτα, αλλά στις 5 το απόγευμα να κλείνει είναι παράδοξο, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που 17:00 η ώρα είναι ακόμα μεσημέρι.

Θεωρούμε πως η είσοδος, εφ΄ όσον επιμένει η Αποστολική Διακονία σε ωράριο να είναι ανοικτή από την Ανατολή έως τη Δύση του ηλίου.

Θυμίζουμε πως η είσοδος αυτή λειτουργεί εδώ και δεκαετίες και εξυπηρετεί όσους θέλουν να βρεθούν στον χώρο ή να περάσουν από αυτόν, αποφεύγοντας να κάνουν τον κύκλο και επιπλέον εκατοντάδες μέτρα πεζοπορίας.

Τώρα εάν στο πέρασμα των δεκαετιών βρέθηκε μια παρέα ανόητων νεαρών να βάλει φωτιά (εάν ισχύει αυτό για τους δράστες) και δεν προκλήθηκε από άλλους λόγους, δεν είναι επαρκής  δικαιολογία να κλείσει η πόρτα “τιμωρώντας” τους υπόλοιπους.

Ας το ξανασκεφτούν το ωράριο από τον Ι. Ναό και ας κατανοήσουν το πρόβλημα που δημιουργείται με το ανακοινωθέν και ας προχωρήσουν στην αναθεώρησή του…