Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της Ένωσης Κρητών της πόλης μας “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΣΟΣ”

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της Ένωσης Κρητών της πόλης μας “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΣΟΣ” εχθές το μεσημέρι στο κέντρο “ΑΟΡΗ”.

Ήταν η πρώτη από τις τρεις εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει η Ένωση μέσα στον Μάΐο, στα πλαίσια της επανόδου στην κανονικότητα, μετά από δύο χρόνια καραντίνας και  lockdown.

Πιθανότατα να υπάρξει και μια τέταρτη εκδήλωση που αφορά την παρουσίαση βιβλίου την Δευτέρα 16 Μαΐου, στα γραφεία της Ένωσης.

Τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης διασκέδασαν και γεύτηκαν κρητικές νοστιμιές.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ 2022

Δευτέρα 16 Μαΐου, παρουσίαση βιβλίου στην Εστία της Ένωσης.

Η επόμενη εκδήλωση ιστορικής μνήμης θα είναι για την 81η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου στο Άλσος ΜΗΤΕΡΑ, σε κείμενα και χορογραφίες της Αθηνάς Ρουσάκη και με όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων και του Δ.Σ. του συλλόγου!

Τέλος αποχαιρετιστήριο χορό για την ολοκλήρωση της φετινής πολύ δύσκολης περιόδου, το Σάββατο 28 Μαΐου στο κρητικό κέντρο Ομαλός, με το συγκρότημα του Δημήτρη Σπυριδάκη!

Η Ένωση έχει ανάγκη τη στήριξη όλων μας!

Η παρουσία όλων μας σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της Ένωσής, ώστε να μπορούμε αύριο να κοιτάμε στα μάτια τα παιδιά μας και να τους λέμε ότι καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανή την ιστορία μας!