“Τρέχει” να προλάβει τις ημερομηνίες η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο στα οικόπεδα στην Π. Π. Γερμανού…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και μετά την αρνητική για παράταση του χρόνου παράδοσης των έργων στα οικόπεδα απέναντι από το “ΛΙΘΟ”, στην οδό Π. Π. Γερμανού, από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου,  η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τις εργασίες της πριν την ημερομηνία λήξης της υποχρέωσής της, που είναι η 8η Μαΐου.

Υπολείπονται να πραγματοποιηθούν φυτεύσεις στα παρτέρια και να ολοκληρωθούν οι υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων (σε κύκλο στην φωτό που ακολουθεί).

Η μόνη σημαντική εκκρεμότητα που θα υπάρχει για να ολοκληρωθεί το όλο έργο, όπως πληροφορηθήκαμε, θα αφορά την τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής, τα οποία υπήρχαν στην αρχική μελέτη και όπως μάθαμε έχουν παραγγελθεί από την εταιρεία, αλλά δεν έχουν παραληφθεί ακόμα.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την άποψή μας, η εταιρεία όφειλε να είχε κάνει τις προμήθειές της, εγκαίρως. Δεν λίγοι οι 35 μήνες που πέρασαν από την έναρξη του έργου, ούτε και οι δέκα παρατάσεις που της έδωσε ο δήμος αυτό το διάστημα για την ολοκλήρωσή του, άσχετα εάν είχε δίκαιο ή όχι, γι αυτές.