Φωτιά σε πλυντήριο αυτοκινήτων στις 2 τα ξημερώματα – Σβήστηκε από την έγκαιρη παρέμβαση τη Πυροσβεστικής πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις

Στο πόδι βρέθηκε στις 2 τα ξημερώματα ολόκληρη γειτονιά από κρότους και καπνούς που έβγαιναν από κατάστημα πλυντηρίου οχημάτων που λειτουργεί στη συμβολή των οδών Αλαμάνας και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Από άγνωστη έως στιγμής αιτία η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο κατάστημα με αξεσουάρ του καταστήματος και καλέστηκε η πυροσβεστική υπηρεσία η οποία σε ελάχιστο χρόνο έφθασε στο σημείο και έσβησε την φωτιά πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η επιχείρηση είναι γνωστό στέκι ιδιαίτερα οδηγών ταξί, για τις φθηνές τιμές που έχει στις υπηρεσίες που προσφέρει, πράγμα που στο παρελθόν έχει βρεθεί στο επίκεντρο σχολιασμού από άλλες παρεμφερείς επιχειρήσεις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε με τροχό να κόψει λουκέτα και κλειδαριές προκειμένου οι άνδρες της να εισέλθουν εντός του καταστήματος και να σβήσουν τη φωτιά παντελώς.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!