Με επιτυχία η κοπή πίτας από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ. της πόλης μας

Εχθές Κυριακή 20 Φεβρουαρίου η Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ. της πόλης μας, έκοψε την πίτα της στο χώρο της Ένωσης Κρητών, στην οδό Αγίας Λαύρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των δεκάδων συμπολιτών μας, οι βουλευτές κ.κ. Καφαντάρη και Βίτσας, πολιτευτές του κόμματος, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και άλλων φορέων.

Παρόντες επίσης ο τ. Δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Καπλάνης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μιχάλης Γιάγκας, Σάββας Σαββίδης και Θεμιστοκλής Ντάβιος.

Οι κ.κ. Τασούλα Πετράκου και Μανούσος Πανόπουλος έκοψαν την πίτα, με την πρώτη να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό στους παρισταμένους, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι από το φαγητό που προσφέρθηκε, πρώτης ποιότητας και γεύσης.

Σημειώνουμε πως τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και η είσοδος στην αίθουσα έγινε μετά τους προβλεπόμενους υγειονομικούς ελέγχους.

Πιθανότατα να ήταν από τις πλέον πετυχημένες εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ. των τελευταίων ετών στην πόλη μας.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν παλαιοί Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης μας και νυν εργαζόμενοι του δήμου.

Πριν και μετά την κοπή της πίτας επικράτησαν πολιτικές συζητήσεις αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο δήμο μας και γενικότερα οι πολίτες με την ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης, με πρώτη στην κατάταξη την ΔΕΗ και τους λογαριασμούς που λαμβάνουν τα νοικοκυριά.

Η πορεία των ελάχιστων έργων που γίνονται τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας, συνεχιζόμενα από τη δημαρχιακή θητεία του κ. Καπλάνη και η μη ένταξη νέων έργων στο δήμο μας, ήταν επίσης ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στα πηγαδάκια, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, στη βεράντα της Ένωσης Κρητών.